- Дата и час: 13 Яну 2025, 02:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нов конкурс за младши магистрати !!!
|
|
Re: Нов конкурс за младши магистрати !!!
ООО, благодаря,г-н Пенев, дано!!!
Оставям на вашата брилянтна мисъл да прецени дали съм мъж или жена или може би точно което....
Оставям на вашата брилянтна мисъл да прецени дали съм мъж или жена или може би точно което....
- rem_94
- Потребител
rem_94 написа:ООО, благодаря,г-н Пенев, дано!!!
Ако сте жена, може да обсъдим нещата извън графата за писане , а ако сте мъж може да обсъдим съдебната система и нашето бъдещо развитие там на няколко каси бира!
- kvalificiran1
- Потребител
Отлично предложение, приема се в частта за бирата
- rem_94
- Потребител
rem_94 написа:Отлично предложение, приема се в частта за бирата
Предчувствах , че сте господин! Вие, колега къде стъпихте накриво в таз годишното издание на шампионската лига, по-точно къде ВСС ви фаулира?
- kvalificiran1
- Потребител
Ами къде-нямам пълно 6 от държавните, не ми беше по вкуса наказателноправен казус на писмения за младши съдии и фал с единия въпрос на устния.Ако има конкурс следващата година ще се стягаме повече и така.
- rem_94
- Потребител
vaniaoz, можеш ли да си включиш личните?
- velikova_
- Потребител
rem_94 написа:Ами къде-нямам пълно 6 от държавните, не ми беше по вкуса наказателноправен казус на писмения за младши съдии и фал с единия въпрос на устния.Ако има конкурс следващата година ще се стягаме повече и така.
Аз kолега твърдо вярвам , че промените в ЗСВ ше се приемата само в частта, касаеща нашите права и законни интереси , т.е вариантът предложен от ВСС и шанса ще се усмихне на Пенев и на Вас.
Иначе действащ ли сте под няква форма ?
- kvalificiran1
- Потребител
Не съм още, тва ми беше първият опит.Криво ми е, но като видях теб как го приемаш, разбрах, че има хора, които са го приели наистина тежко.Сега май си се
успокоил, браво, няма да се отчайваш, има и следващ път!
- rem_94
- Потребител
rem_94 написа:Не съм още, тва ми беше първият опит.Криво ми е, но като видях теб как го приемаш, разбрах, че има хора, които са го приели наистина тежко.Сега май си се
Мерси , но и на мен ми беше за сефте.Под действащ, имах в предвид бачка- ли нещо по специалността?
- kvalificiran1
- Потребител
И все пак някой знае ли как се процедира в случай, че един и същ кандидат бъде гласуван и за младши съдия, и за младши прокурор?
Тъй като това ще доведе до известни размествания и провеждане на второ гласуване за освободените места....
Тъй като това ще доведе до известни размествания и провеждане на второ гласуване за освободените места....
- bluelake
- Младши потребител
Някой ако знае как се процедира, ако 1 кандидат е избран и за съдия и за прокурор, как става разместването, нека пише. Всички ще му бъдем много благодарни.
- bayleaf_2008
- Младши потребител
bayleaf_2008 написа:Някой ако знае как се процедира, ако 1 кандидат е избран и за съдия и за прокурор, как става разместването, нека пише. Всички ще му бъдем много благодарни.
Това почва да ми напомня на приказката за неволята и счупената кола...
- bluelake
- Младши потребител
Колеги, някой може ли да ми каже как е възможно да имаш 5,50 на държавните? Не са ли 3 изпита или вече са 4?
- vsetaja
- Нов потребител
vsetaja написа:Колеги, някой може ли да ми каже как е възможно да имаш 5,50 на държавните? Не са ли 3 изпита или вече са 4?
Няма такъв момент, нещо си видял/а грешно...
- gandalf_bg
- Младши потребител
Здравей Velikova,
включих ги, когато имаш възможност пиши.
включих ги, когато имаш възможност пиши.
- vaniaoz
- Потребител
bayleaf_2008 написа:Някой ако знае как се процедира, ако 1 кандидат е избран и за съдия и за прокурор, как става разместването, нека пише. Всички ще му бъдем много благодарни.
просто мястото остава незаето-имаше такъв случай на миналогодишните конкурси-колежката спечели място за прокурор в софия и съдия в търговище/избра съдийското място/
- dedra
- Потребител
dedra написа:bayleaf_2008 написа:Някой ако знае как се процедира, ако 1 кандидат е избран и за съдия и за прокурор, как става разместването, нека пише. Всички ще му бъдем много благодарни.
просто мястото остава незаето-имаше такъв случай на миналогодишните конкурси-колежката спечели място за прокурор в софия и съдия в търговище/избра съдийското място/
Това значи че 16 места ще изгорят, защото 16 души стават едновременно съдии и прокурори.
- jessi
- Младши потребител
Относно въпроса как може да имаш 5.50 на държавните, да все още са 3, и се получава 5,50 ако имаш на един от държавните 5,50 а на другите примерно 6 и 5.
- anitaka
- Нов потребител
anitaka написа:Относно въпроса как може да имаш 5.50 на държавните, да все още са 3, и се получава 5,50 ако имаш на един от държавните 5,50 а на другите примерно 6 и 5.
кой е този университет където пишат оценки с половинки на държавните?
- dedra
- Потребител
|
|