- Дата и час: 13 Яну 2025, 01:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
|
|
Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2
Здравейте,
Хайде и аз да подосаждам малко. За теста относно професионалната компетентност - имаше ли въпроси от ЗДС, ЗМГО и Правилниците? От едно прочитане на законите могат ли да се решат тестовете или въпросите бяха по - детайлни и задълбочени?
Благодаря Ви!
Хайде и аз да подосаждам малко. За теста относно професионалната компетентност - имаше ли въпроси от ЗДС, ЗМГО и Правилниците? От едно прочитане на законите могат ли да се решат тестовете или въпросите бяха по - детайлни и задълбочени?
Благодаря Ви!
- bruck
- Младши потребител
Здравей,
Аз съм в групата от 13:00 часа. Ти от къде си?
- bruck
- Младши потребител
bruck написа:Здравей,
От Благоевград.
- rrubov
- Младши потребител
rrubov написа:bruck написа:Здравей,
От Благоевград.
Аз съм от Петрич. Успя ли да се подготвиш? Аз сега чета законите, но правилниците ги пропуснах. Имаш ли представа за въпросите относно професионалната компетентност - дали с едно прочитане и може да се решат или пък са много по - детайлни и трябва задълбочена подготовка?
- bruck
- Младши потребител
bruck написа:Здравейте,
Благодаря Ви!
Има въпроси от всички посочени източници-закони, правилници и т.н. Отговорът на втория ти въпрос е зависи. Аз ги четох по веднъж и успях да стигна до интервю. Има хора, които са ги чели по-задълбочено, но не са успели. Така че е много индивидуално.
Имайте предвид,че форума е от доста отдавна и има страшно много мнения на хора, минали тест и интервю. Моля не ни карайте да се повтаряме, а се върнете назад във темата и прочетете подробно всички впечатления, мнения и спомени от теста
Благодаря Ви!
- vaness
- Потребител
То е ясно, че зависи от умствения капацитет на човека, но все пак щом има хора, които с едно прочитане на законите са взели, може да се направи някакъв извод за трудността на теста.
Благодаря много!
Благодаря много!
- bruck
- Младши потребител
bruck написа:То е ясно, че зависи от умствения капацитет на човека, но все пак щом има хора, които с едно прочитане на законите са взели, може да се направи някакъв извод за трудността на теста.
Благодаря много!
Изводите ще ги направиш след теста Желая ти много късмет и успех!
- vaness
- Потребител
Аз ги минах доста пъти законите /немога да си представя, как от веднъж ще разбереш за какво става въпрос/ и пак не е гаранция! Честно казано мен ме притеснява най-вече тестът за интелигентност, решавам вкъщи примерни, но напрежението и малкото време на теста ще променят доста нещата!
- rrubov
- Младши потребител
rrubov написа:Аз ги минах доста пъти законите /немога да си представя, как от веднъж ще разбереш за какво става въпрос/ и пак не е гаранция! Честно казано мен ме притеснява най-вече тестът за интелигентност, решавам вкъщи примерни, но напрежението и малкото време на теста ще променят доста нещата!
Аз ги бях минала само веднъж законите (без правилниците) и дори не много обстойно и подробно и само 4 въпроса от 25 ме затрудниха и отговорих малко на тото. В момента не се сещам за нито един въпрос, но назад в темата съм споменала някои, а иначе доста от въпросите са коментирани тук.
А що се отнася до теста за интелигентност... лесен е, но просто времето така те притиска, че нямаш време да си прочетеш условията, а какво остава да мислиш логично Това си е направо тестване на психическата пригодност според мен особено с непрестанното повтаряне на "Имате минута и половина"; "имате една минута"....
- ani_fer
- Потребител
rrubov написа:Искам да помоля всички съфоромци, които са минали теста, до ми кажат - на първата част на теста /бързата /, ако не съм сигурна в отговора или нямам време, дали да играя тото или да пропускам въпроси? Преди питах, но никой нищо не каза, а това дали взимат точки от грешните въпроси или броят само верните, според мен е много важно. Не го ли обесняват това в началото на теста? Днес говорих с едно момче, което се е явявало на подобни тестове в полицията и той ми каза, че се вземат точки от всеки грешен отговор, а от писаното във форума останах на друго мнение.
Аз съм на 17 на тест и ми е много притеснено, вече незнам каков да чета
На теста за столична казаха, че се броят само верните отговори.При грешните не намаляват от точките.
- dundy123
- Младши потребител
Благодаря за уточнението, значи ще играя тото, няма начин! Мен това ме притеснява, че като имам малко време блокирам и немога да мисля и постоянно някой да ми напомня, че изтича ужас, да взема да си купя едни тапи за уши. Аз съм юрист и сигурно, защото съм свикнала да уча закони, наблегнах най-вече на тях, всички въпроси които обсъжахте във форума, не ме затрудниха и затова съм спокойна за втория модул, но за другите незнам. Ще видим, всеки има шанс, дано само всичко да е честно и да имаме равен старт!
- rrubov
- Младши потребител
Здравейте, банда! Да се включа от Пловдив.
- cvety_z
- Нов потребител
rrubov написа:Благодаря за уточнението, значи ще играя тото, няма начин! Мен това ме притеснява, че като имам малко време блокирам и немога да мисля и постоянно някой да ми напомня, че изтича ужас, да взема да си купя едни тапи за уши. Аз съм юрист и сигурно, защото съм свикнала да уча закони, наблегнах най-вече на тях, всички въпроси които обсъжахте във форума, не ме затрудниха и затова съм спокойна за втория модул, но за другите незнам. Ще видим, всеки има шанс, дано само всичко да е честно и да имаме равен старт!
И аз съм юрист. Да не се окаже накрая, че сме и от един курс?!:)
- bruck
- Младши потребител
cvety_z написа:Здравейте, банда! Да се включа от Пловдив.
Пловдив, ще ти разказвам как е минал изпита. Аз съм за Благоевград в петък.
- bruck
- Младши потребител
bruck написа:Здравейте,
Има ли кандидати за Митница Югозападна?
Здравей.Разбира се че има.аз съм с втората група от 13ч.
- krisi80
- Младши потребител
Аз завърших през 2003, дърта съм
От кандидатите за митница Югозападна се появихме само трима, най-малко активни сме
От кандидатите за митница Югозападна се появихме само трима, най-малко активни сме
- rrubov
- Младши потребител
rrubov написа:Аз завърших през 2003, дърта съм
Да вярно е,но повечето сме на работа и нямаме много време да се вихриме из форума.
- krisi80
- Младши потребител
Другите решават тестове
Пожелавам успех и на двамата!
- rrubov
- Младши потребител
rrubov написа:Другите решават тестове
Мерси.
Успех и на теб.
- krisi80
- Младши потребител
krisi80 написа:bruck написа:Здравейте,
Има ли кандидати за Митница Югозападна?
Здравей.Разбира се че има.аз съм с втората група от 13ч.
Има, ама във форума ги няма. И аз съм от 13:00 часа. Ще сме събрали малко инфо от предната група.
- bruck
- Младши потребител
|
|