начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот pilki123 » 15 Авг 2012, 18:30

Pfffffff PARODY IS FULL!!!!!!!!!!!!!!
pilki123
Младши потребител

Мнениеот bbboxxx » 15 Авг 2012, 19:34

Здравейте и от мен!
Повече от седмица опитвах да се регистрирам тук, но явно и това е толкова трудно колкото да излязат резултатите на варненци :lol:
С интерес чета темата още от края на юли и виждам и много сериозни попадения от областта на хумора и сатирата! Колеги бъдете все пак възрастни хора и не изпадайте в истерия за глупости (дали от едно прочитане мога да науча законите и др.подобни). Нито тестовете, нито интервюто е кой знае какво препятствие за повечето от вас. Запазете спокойствие на теста (за тези които сега ще го правят) и действайте хладнокръвно абстрахирайки се от това, че ви засичат време! Говоря от личен опит(полагах го на 06.08 в СУ, а днес бях и на интервю). За всички които толкова се опасяват от него също мога да кажа, че не е сложно защото никъде не се изискваше да се цитира закон, а по-скоро да се даде нагледен пример и да се стигне до законова норма чрез разсъждение в което комисията ме "подпомагаше". :lol: Разбира се, имаше го момента с доброто и лошото ченге, но вие просто го неглижирайте и ще успеете. Държа да отбележа, че подготовката ми се състоеше в едно прочитане на законите и отбелязване на основните моменти в обем от 2 стр. А4 - все пак аз съм завършил в далечната 1999г. Пожелавам успех на всички ...и нека най-добрите получат назначения! :mrgreen: Аз съм доволен от сегашното си представяне, независимо от крайният резултат след 10 дена! С повечето софиянци ще се срещнем пак на 21 за затвърждаване на знанията! :wink: Поздрави и благодарности на колегата завършил Нац.сигурност в Симеоново ( дано чете и се досети за мен)! Ще се радвам ако мога да бъда полезен с още нещо на тези които тънат в тягостно очакване - с този конкурс нищо не свършва бе хора! :D
bbboxxx
Младши потребител

Мнениеот 22071974 » 15 Авг 2012, 21:20

Днес бях на интервю - Митница Столична. Допуснатите кандидати са 115. Въпросите, които задават са какво е акциз, кои стоки са акцизни, какво е митница...нищо сложно. Наблегнете само на най - важното от законите. Другото, за което питат - семейство, деца, образование, специалност, трудов стаж... Комисията е добронамерена. Интервютата в София са до петък, включително. Начинът на подреждане е по азбучен ред. Варна - мисля, че вашия ред идва :lol: Желая :D УСПЕХ :D на всички
22071974
Младши потребител

Мнениеот 12000m » 15 Авг 2012, 22:09

Привет :)
Включвам се с малко закъснение за митница Столична. На 14.08 ми се обадиха за интервю - утре в 9.00. Определено ми е притеснено ...а утре.. не ми се мисли :mrgreen:
Сега ще се опитам да рефрешна малко познания и така .. :oops:

Утре ще доставя информация.

Спокойна вечер :)
12000m
Младши потребител

Мнениеот 23062312 » 15 Авг 2012, 22:49

vaness написа:
bruck написа:Здравейте,

Хайде и аз да подосаждам малко. За теста относно професионалната компетентност - имаше ли въпроси от ЗДС, ЗМГО и Правилниците? От едно прочитане на законите могат ли да се решат тестовете или въпросите бяха по - детайлни и задълбочени?
Благодаря Ви!

Има въпроси от всички посочени източници-закони, правилници и т.н. Отговорът на втория ти въпрос е зависи. Аз ги четох по веднъж и успях да стигна до интервю. Има хора, които са ги чели по-задълбочено, но не са успели. Така че е много индивидуално.

Имайте предвид,че форума е от доста отдавна и има страшно много мнения на хора, минали тест и интервю. Моля не ни карайте да се повтаряме, а се върнете назад във темата и прочетете подробно всички впечатления, мнения и спомени от теста :idea:
Благодаря Ви!

Здравейте bruck!
Дори и да си минал/а професионалната компетентност не е 100 % сигурно че си на интервю! Важен според мен е теста за психологическа пригодност! Иначе професионалният не е много труден.
Лично аз се притеснявам за другите 2, защото на този за интелигентност - НЯМА ВРЕМЕ!!!, а на психологическата пригодност - НЯМА ВЕРЕН И ГРЕШЕН ОТГОВОР!!!
Така че - УСПЕХ! :)
23062312
Нов потребител

Мнениеот detektiv » 15 Авг 2012, 23:17

bbboxxx написа:Повече от седмица опитвах да се регистрирам тук, но явно и това е толкова трудно колкото да излязат резултатите на варненци :lol:
С интерес чета темата още от края на юли и виждам и много сериозни попадения от областта на хумора и сатирата! :mrgreen: :wink: Поздрави и благодарности на колегата завършил Нац.сигурност в Симеоново ( дано чете и се досети за мен)! :D

Поздрави и благодарности на колегата завършил Нац.сигурност в Симеоново и от мен! Иска ли още някой да го пздрави ТУК И СЕГА е момента, докато линията е отворена.
Да и аз се регистрирах за седмЙца( в смисъл 7 мин.).Затрудниха ме полета : Тел. номер( а мобилен не) , Пол, Възрастова група.
Много се чудих защо са задължителни, но модераторът си знае.
detektiv
Младши потребител

Мнениеот n_p_84 » 16 Авг 2012, 10:29

:!:
Последна промяна n_p_84 на 16 Авг 2012, 14:49, променена общо 4 пъти
n_p_84
Младши потребител

Мнениеот impeks_g » 16 Авг 2012, 10:50

n_p_84 написа:Здравейте, влизам да се похваля, че току що ми звънна Валери Стефанов от митница Бургас да ме уведоми, че съм удобрена.

ЧЕСТИТО! ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ! Кога започва обучението ти?
impeks_g
Младши потребител

Мнениеот treks5 » 16 Авг 2012, 10:50

n_p_84 написа:Здравейте, влизам да се похваля, че току що ми звънна Валери Стефанов от митница Бургас да ме уведоми, че съм удобрена. Така че да кажа на всички, които си мислят, че само връзкарите ще бъдат назначени - не е така явно има и простосмъртни /аз съм типичен пример/

П.С.: Ако някои от изпитващата комисия чете това /а аз знам, че темата се чете от тях/ се извинявам, че на интервюто излъгах, че не участвам в този форум. :oops:

Поздравления n_p_84 :D
Радвам се че има одобрени хора/простосмъртни/ :!:
След споделеното , явно всички поканени на интервю ще отричат съпричастността си в този форум :mrgreen:
Успех и за напред n_p_84
treks5
Младши потребител

Мнениеот vaness » 16 Авг 2012, 10:51

n_p_84 написа:Здравейте, влизам да се похваля, че току що ми звънна Валери Стефанов от митница Бургас да ме уведоми, че съм удобрена. Така че да кажа на всички, които си мислят, че само връзкарите ще бъдат назначени - не е така явно има и простосмъртни /аз съм типичен пример/

П.С.: Ако някои от изпитващата комисия чете това /а аз знам, че темата се чете от тях/ се извинявам, че на интервюто излъгах, че не участвам в този форум. :oops:

Честито!Желая ти много успехи от тук нататък! :)
vaness
Потребител

Мнениеот detektiv » 16 Авг 2012, 10:53

n_p_84 написа:П.С.: Ако някои от изпитващата комисия чете това /а аз знам, че темата се чете от тях/ се извинявам, че на интервюто излъгах, че не участвам в този форум. :oops:

Срамота!!! :mrgreen: :roll: Ако някои от изпитващата комисия чете това да помисли добре:
Не мога да повярвам, че критерий за назначение в АМ може да бъде участието във форума ( В смисъл, който излъже, че не участва и при другите необходими качества , РАЗБИРА СА - е назначен).
ЧЕ ЗАщО ТОГАВА БЕШЕ ТОЗИ ТЕСТ ЗА ИНТЕГРИТ ОТ КОЙТО УЖ ЗАВИСЕЛО....... :oops: :oops: :oops:
Браво, явно ще си достоен кадър !!!!
Достойнство - какво ли разбира аз.
Честито и от мен!
Последна промяна detektiv на 16 Авг 2012, 10:58, променена общо 1 път
detektiv
Младши потребител

Мнениеот vaness » 16 Авг 2012, 10:58

detektiv написа:
n_p_84 написа:П.С.: Ако някои от изпитващата комисия чете това /а аз знам, че темата се чете от тях/ се извинявам, че на интервюто излъгах, че не участвам в този форум. :oops:

Срамота!!! :mrgreen: :roll: Ако някои от изпитващата комисия чете това да помисли добре:
Не мога да повярвам, че критерий за назначение в АМ може да бъде участието във форума ( В смисъл, който излъже, че не участва и при другите необходими качества е назначен).
ЧЕ ЗАщО ТОГАВА БЕШЕ ТОЗИ ТЕСТ ЗА ИНТЕГРИТ ОТ КОЙТО УЖ ЗАВИСЕЛО....... :oops: :oops: :oops:

Е то никой не е казал,че е критерий това. Просто "n_p_84" е решила в случая да излъже. Теста за интегритет е важен, но интервюто ти е най-важното при подбора според мен. С тестовете просто отсяват голяма част от кандидатите
vaness
Потребител

Мнениеот detektiv » 16 Авг 2012, 11:16

vaness написа:
Е то никой не е казал,че е критерий това. Просто "n_p_84" е решила в случая да излъже. Теста за интегритет е важен, но интервюто ти е най-важното при подбора според мен. С тестовете просто отсяват голяма част от кандидатите

ОНЕМЯВАМ!!!! Но все още мога д а чета, пиша и да мисля, но нещо логиката ми се губи.
Да видим: Теста за интегритет определя дали лъжеш и се умножава по 3. Интервюто се умножава по 5.
Та въпросче: На теста не лъжеш, а на интервюто - ДА. Та сега Теста явно е с по- малка тежест, но валиден ли е щом в крайна смтка ЛЪЖЕШ Х 5 ?????
detektiv
Младши потребител

Мнениеот z_stoqnova » 16 Авг 2012, 12:09

Честито!
z_stoqnova
Младши потребител

Мнениеот sisa2012 » 16 Авг 2012, 12:12

e dano ima i prostosmartni vlezli v mitnicata ,4e da ne kajem ,4e vsi4ki sa vrazkari.pak i 6tom ot AM 4etat foruma zna4i ima za6to.kato go 4etat da gi pitam vav Varna koga mislqt da provejdat intervu.
sisa2012
Младши потребител

Мнениеот n_p_84 » 16 Авг 2012, 12:29

Последна промяна n_p_84 на 16 Авг 2012, 14:50, променена общо 2 пъти
n_p_84
Младши потребител

Мнениеот frangolita » 16 Авг 2012, 12:33

[quote="n_p_84"]Здравейте, влизам да се похваля, че току що ми звънна Валери Стефанов от митница Бургас да ме уведоми, че съм удобрена. Така че да кажа на всички, които си мислят, че само връзкарите ще бъдат назначени - не е така явно има и простосмъртни /аз съм типичен пример/

Честито n_p_84! Пожелавам ти много успехи за напред! :D
frangolita
Младши потребител

Мнениеот n_p_84 » 16 Авг 2012, 12:38

Последна промяна n_p_84 на 16 Авг 2012, 14:50, променена общо 1 път
n_p_84
Младши потребител

Мнениеот teamo88 » 16 Авг 2012, 12:59

Дали вече са звъннали на всички избрани за Бургас?
teamo88
Нов потребител

Мнениеот n_p_84 » 16 Авг 2012, 13:04

Последна промяна n_p_84 на 16 Авг 2012, 14:51, променена общо 2 пъти
n_p_84
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити