начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

Обвинителен акт на НЕЙЧО НЕЙЧЕВ от РП Стара Загора

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ново "5"

Мнениеот emilmitkov » 19 Мар 2007, 18:51

Днес съда е върнал Обвинителният акт на прокурора за дораследване.... но не е отменил мярката за неотклонение "задържане под стража"
Какво да правя ? Помагайте !!!!!!!
emilmitkov
Нов потребител

Мнениеот ivanov1 » 19 Мар 2007, 23:22

Чета .... и направо лошо ми става. Преди време бях "задържан под стража" и прекарах нощта в Райнното, зимата, на една пейка в стая без прозорци. Цялата нощ, освен че умрях от студ, не знаех ЗА КАКВО съм там, и на въпросите ми беше отговарян с "Не прави, ти си знаеш. Я пак да те претърсим". Чак на сутринта разбрах, че са ме търсили като свидетел по дело, не са ме намерили на постоянния ми адрес (защото вече живеех на квартира), и ме пуснали на издирване ... пълна простотия, при положение че само да бяха питали съседите, и щяха да се свържат с мен.

Явно господина няма познати адвокати в Стара Загора. По-точно има един, но заради него е в това положение. Няма ли ЕДИН адвокат, койото да се ангажира с него ? Сигурен съм че ще бъде възнаграден за това.
ivanov1
Младши потребител

Мнениеот zornunddorn » 19 Мар 2007, 23:33

аман писна ми от тоя / не става въпрос за иванов1/, а за другия, дето се е регистрирал с няколко ника и сам си прави форума... и ако си с мярка, емиле, адаш и прочие... , от къде пишеш по нета... аман! Иване1 не съжалявай такива като тоя.... на него друг вид помощ май му трябва....
zornunddorn
Потребител

Мнениеот drrahnev » 20 Мар 2007, 01:46

Какви са последствията за прокурор, внесъл обвинителен акт срещу лице, което бъде оправдано и в последствие осъди прокуратурата по ЗОДОВ?
drrahnev
Младши потребител

Мнениеот gudio » 20 Мар 2007, 03:29

drrahnev написа:Какви са последствията за прокурор, внесъл обвинителен акт срещу лице, което бъде оправдано и в последствие осъди прокуратурата по ЗОДОВ?

:lol: The answer, my friend, is blown with the wind, the answer is blown with the wind... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Туй по бобдилъновски, по боббулгарски - НИКАКВИ !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот drrahnev » 20 Мар 2007, 18:16

gudio написа:
drrahnev написа:Какви са последствията за прокурор, внесъл обвинителен акт срещу лице, което бъде оправдано и в последствие осъди прокуратурата по ЗОДОВ?

:lol: The answer, my friend, is blown with the wind, the answer is blown with the wind... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Туй по бобдилъновски, по боббулгарски - НИКАКВИ !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ако е така то значи няма правова държава.
drrahnev
Младши потребител

Предишна

Назад към Наказателно право