начало

ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София ВАС върна делото за избора на Васил Терзиев за кмет на София

Как да напиша жалба до прокурора?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот herostat » 22 Мар 2007, 15:35

Абе бира ама само (М)Ариана пия!....Не може ли да пием джин,...че съм му по-голям фен... :)
herostat
Потребител

Мнениеот ykovachev » 22 Мар 2007, 15:39

Може 8)
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот satir » 22 Мар 2007, 16:49

тенкю на джуманджито, а вие сами ли ще си пиете биричката и жиншето?!?!?!?!?!? а почитатели на ирикията приемате ли о клубо?! а?а?А??? :roll: :?:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот tixe » 22 Мар 2007, 18:42

Здравей Jumanji

Конкретно в твоя случай невиждам по какъв начин ще ти бъде полезен прокурора.
За решаването на твоя случай на пръв поглед изглежда доста лесен, но това далеч не е така.
1. За да се въстанови имота който се намира под сградите е следния: молба на основание чл.34 ЗСПЗЗ до Кмета"
По искане на собствениците или на ползвателите на правно основание, земеделските имоти с възстановено право на собственост се изземват със заповед на кмета на общината по местонахождение на имотите от лицата, които ги ползват без правно основание, и се предоставят на собствениците им.
До тук добре, но идват пречки от чл.71 -72 от ЗС да се доказват.
Друга пречка е параграф 16 от ЗУТ кога са построени сградите и собственика може да иска да се възползва от него.
Затова съвета ми е потарсете клвалифицирана помощ на добър юрист
и успех в седващите няколко месеца.
Надявам се да съм ти бил полезен с информацията. Успех
tixe
Младши потребител

Мнениеот ykovachev » 23 Мар 2007, 17:41

satir написа:тенкю на джуманджито, а вие сами ли ще си пиете биричката и жиншето?!?!?!?!?!? а почитатели на ирикията приемате ли о клубо?! а?а?А??? :roll: :?:

Сички любители че приемеме :wink:
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот Гост » 25 Мар 2007, 16:36

[quote="taisana"]Advokat_nikolov, ..... такъв, къде още от първи курс си тръгнал да даваш компетентни мнения във форума? Всички знаем, че си ИМПОТЕНТЕН, но винаги си КОМПЕТЕНТЕН. :lol:[/quote

Ами давам мнения,помагам с каквото мога.За разлика от Вас още от първи курс се опитвам,а Вие сигурно сте изучавали номерата на трамваите в големия град.Яд ли Ви е,че съм доста пред Вас,а?
Смешна сте с детските си мнения.Моето развитие върви доста пред Вашето,защото уча право не защото баща ми ме е принудил.
Ето такива като Вас бъркат системата,но идва време когато тя (системата) се прочиства от мизерията :P
Гост

Предишна

Назад към Наказателно право