начало

Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК Кои грешки при отчитането на медицинска помощ извиняват лечебните заведения пред НЗОК

Моля помогнете.....

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля помогнете.....

Мнениеот pifivo1 » 11 Мар 2009, 08:55

Фирмата в която работя в момента няма обекти и накараха ни да си пуснем платеният годишен отпуск. Той свърши и ни принудиха да поискаме и един месец неплатен отпуск. Преди да се явя на работа се обадих и ми казаха да си пусна още един месец неплатен.Фирмата не ми предлага съкращение, а аз не желая повече неплатен отпуск. Какво да направя, защото без заплата не се издържа, а имам и семейство и деца. Какви може да са последствията за мен, ако не подпиша молба за повече неплатен отпуск? Срока на предизвестие при прекратяване на трудовия договор е 30 дни и за двете страни.
Моля за спешни отговори, защото се касае за няколко дни.
pifivo1
Нов потребител

Re: Моля помогнете.....

Мнениеот ivan_lawyer » 11 Мар 2009, 09:39

По изгодно е да Ви уволнят - тогава имате право на обезщетение от Трудова борса и т.н.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот pifivo1 » 11 Мар 2009, 09:56

За мен -да, но работодателя не мисли така. Какво все пак да направя?
pifivo1
Нов потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 19 Мар 2009, 22:16

Супер - прецизен отговор не може да Ви се даде, тъй като изисква неимоверни усилия от страна на медиума - просто информацията е оскъдна.

Разбрахме за проблема Ви, отговорихме, доколкото можем, но разберете - адвокатското изкуство е свързано с личен контакт на адвоката със самото събитие.

Не можете нито да заченете по Интернет (в Америка вече го правят), нито ние да родим.

Последното изречение е плод на тъпотия.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Трудово право