начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

въпрос за неплатени командировки

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос за неплатени командировки

Мнениеот dean27 » 16 Ное 2010, 18:24

Здравейте ,случаят ми е малко особен става въпрос за неплатени командировки на баща ми -лека му пръст.Въпроса ми е към кой държавен орган освен съда мога до се обърна за съдействие.От фирмата не отричат че дължат пари, но всеки път ми казват ела другия месец и така,а ако се стигне до съд имам само червен паспорт със работните визи като доказателство и факта, че през това време е работил на трудов договор във въпросната фирма.Дано ви е станало ясно какъв е казусът ми. Ако може нещо да ме посъветвате ще съм много благодарен.Благодаря ви предварително
[url]http://karieribg.hit.bg-Работа в България[/url]
dean27
Нов потребител

Re: въпрос за неплатени командировки

Мнениеот inspectora » 17 Ное 2010, 11:54

dean27 написа:...към кой държавен орган освен съда мога до се обърна за съдействие...

Ами те държавните органи си имат определени функции. Защо си мислите, че трябва да има 5 органа, които да имат една и съща функция? /после що ни били високи данъците :) /
Няма друг орган, освен съда, към който да се обърнете - успех!
inspectora
Активен потребител

Назад към Трудово право