начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

въпрос относно длъжностно лице

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: въпрос относно длъжностно лице

Мнениеот amor_bonito » 23 Юни 2011, 12:03

Благодаря!Ако имам някакво съмнение пак ще се обърна към вас!
amor_bonito
Младши потребител

Re: въпрос относно длъжностно лице

Мнениеот amor_bonito » 01 Юли 2011, 19:45

Здравейте отново!Повода да се обърна към Вас е,че днес чрез сайта на СРС установих,че фирмата с която се съдя за отмяна на незаконно уволнение е завела дело срещу мен,но вече беше късно да ходя да проверя за какво става дума.Опитвам се да се сетя за какво могат да ме съдят и се спрях на два варианта.Вие,ще кажете дали е възможно да е някои от тях:
1.Да ме съдят за изплатени обещетения от първото уволнение на осн.чл.220 и чл.224
2.Да ме съдят за обещетение на основ. чл.221,ал.2 за второто уволнение.Въпреки,че е в заповедта за дисциплинарното уволнение е посочено,че им ги дължа,вместо да си ги прихванат от последната заплата те са ми ги превели по банков път.
Смятате ли,че може да ме съдят за някоя от двете точки.И ако да,специално за 2 точка,при положение,че съм завела дело за оспорване на заповедта,могат ли да ме осъдят?
Благодаря предварително!
amor_bonito
Младши потребител

Предишна

Назад към Трудово право