начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

удостоверение

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

удостоверение

Мнениеот Нина » 05 Яну 2005, 15:03

Имам следният въпрос:
Ще кандидатствам за работа, а там в необходимите документи има изискване за представяне на удостоверение за достъп и работа с документи съгл. закона за защита на класифицираната информация и закона за защита на личните данни. Кой трябва да ми издаде такъв документ и евентуално от къде? Не трябва ли само да попълня декларация, че съм съгласна да бъда проучвана или това няма нищо общо със ЗЗКИ и ЗЗЛД?
Предварително Ви благодаря.
Нина

Re: удостоверение

Мнениеот Andreevska » 05 Яну 2005, 17:58

Сигурна ли си че работодателя знае точно какво иска?Администратор на класифицирана информация се става бавно и трудно-трябват проучвания и т.н., за другото е нужна само декларация,но провери по-конкретно.
Andreevska

Назад към Трудово право