начало

Прокуратурата призова ощетените в аферата BETL да дадат данни за вложените суми Прокуратурата призова ощетените в аферата BETL да дадат данни за вложените суми

Проблем

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем

Мнениеот givko » 08 Яну 2008, 16:40

Имам подписан договор за пови6аване на квалификацията със срок от 5год. и неустоика.Нотариално заверен е.Не спазвам срока и напускам по взаимно сагласие по 4л.325 по който не дължа тази неустоика.Незнайно как бив6ият ми работодател по някакав на4ин е успял на извън садебно заседание на районен съд да се снабди с изпълнителен лист и отива при 4астен съдебен изпалнител който ми налага запор на трудовото вазнаграждение при новия работодател.Пуснал сам 4астна жалба по 4л.244ал.1от ГПК и вазражение по 4л.250 ал.1 от ГПК до окражен сад.Какво мога да о4аквам.Благодря предварително.
givko
Нов потребител

Мнениеот dask » 09 Яну 2008, 13:10

А на мен най-много ми хареса фразата "извънсъдебно заседание на районен съд" :lol:
dask
Потребител

Мнениеот ivankavrakov » 10 Яну 2008, 13:38

dask написа:А на мен най-много ми хареса фразата "извънсъдебно заседание на районен съд" :lol:

Това сигурно ще да е нещо като симпозиум, или казано на простоцарски - кьор софра :D :D :D
ivankavrakov
Потребител

Назад към Трудово право