начало

Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт Възпитаниците на кои университети управляват съдебната власт

Моля помогнете.....

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля помогнете.....

Мнениеот pifivo1 » 11 Мар 2009, 08:55

Фирмата в която работя в момента няма обекти и накараха ни да си пуснем платеният годишен отпуск. Той свърши и ни принудиха да поискаме и един месец неплатен отпуск. Преди да се явя на работа се обадих и ми казаха да си пусна още един месец неплатен.Фирмата не ми предлага съкращение, а аз не желая повече неплатен отпуск. Какво да направя, защото без заплата не се издържа, а имам и семейство и деца. Какви може да са последствията за мен, ако не подпиша молба за повече неплатен отпуск? Срока на предизвестие при прекратяване на трудовия договор е 30 дни и за двете страни.
Моля за спешни отговори, защото се касае за няколко дни.
pifivo1
Нов потребител

Re: Моля помогнете.....

Мнениеот ivan_lawyer » 11 Мар 2009, 09:39

По изгодно е да Ви уволнят - тогава имате право на обезщетение от Трудова борса и т.н.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот pifivo1 » 11 Мар 2009, 09:56

За мен -да, но работодателя не мисли така. Какво все пак да направя?
pifivo1
Нов потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 19 Мар 2009, 22:16

Супер - прецизен отговор не може да Ви се даде, тъй като изисква неимоверни усилия от страна на медиума - просто информацията е оскъдна.

Разбрахме за проблема Ви, отговорихме, доколкото можем, но разберете - адвокатското изкуство е свързано с личен контакт на адвоката със самото събитие.

Не можете нито да заченете по Интернет (в Америка вече го правят), нито ние да родим.

Последното изречение е плод на тъпотия.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Трудово право