начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Заплата при непълен работен месец - в държавна агенция

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заплата при непълен работен месец - в държавна агенция

Мнениеот amorosso » 25 Фев 2011, 23:01

Здравейте,
при положение че съм работил в същата агенция и знам че изплащат в края на месеца заплатата за текущият месец, от къде може да дойде проблем за да не ми бъде изплатена полагащата се сума, за заработените от мен 6 работни дни през февруари тази година (от 21 до края на месеца)?
amorosso
Нов потребител

Re: Заплата при непълен работен месец - в държавна агенция

Мнениеот dessys » 26 Фев 2011, 13:54

Краят на февруари не е ли идния понеделник?
dessys
Потребител

Мнениеот amorosso » 26 Фев 2011, 16:16

така е , но на колегите са им превели вече заплатите за месеца, а и по принцип ги превеждат няколко дни преди края на месеца.
amorosso
Нов потребител

Мнениеот amorosso » 27 Фев 2011, 22:36

никой ли няма представа как се процедира в такава ситуация ?
amorosso
Нов потребител

Мнениеот dessys » 28 Фев 2011, 09:53

А защо не ги попитате дали има някаква конкретна причина, че не ви дават заработеното, пък тогава да питате как се процедира по-насетне?! (Те причините могат да бъдат много и все неприятни за вас)
dessys
Потребител

Мнениеот inspectora » 01 Мар 2011, 16:47

amorosso на 25 Фев 2011 10:01 pm написа:... заработените от мен 6 работни дни през февруари тази година (от 21 до края на месеца)?

Значи на 25-ти сте заработили вече 6 работни дни - от 21-ви до 28-ми ... Браво!
И като на 25-ти не са Ви дали парите, е проблем? А в договора Ви какво пише? Кога трябва да Ви дават парите? Или по логиката - "щом на другите" ... че на другите в договорите може други неща да пише ...
Ужас ... после искаме администрацията ни да е наред - ами гледай ги какви тъпаци работят там бе ...
За коя агенция и за каква длъжност говорим? /да знам да гледам да не минавам от там/

Най-бързият човек бил държавният чиновник - в 5 без 10 си бил в къщи, а работното му време било до 5 ;) ... /повелител на времето :) /

Та и тоя/тая тука - на 25-ти търси заплатата си от 21-ви до 28-ми ;) ... :lol: :lol: :lol: колко жалки са някои хора ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот jasta13 » 02 Мар 2011, 18:12

Значи на 25-ти сте заработили вече 6 работни дни - от 21-ви до 28-ми ... Браво!
И като на 25-ти не са Ви дали парите, е проблем? А в договора Ви какво пише? Кога трябва да Ви дават парите? Или по логиката - "щом на другите" ... че на другите в договорите може други неща да пише ...
Ужас ... после искаме администрацията ни да е наред - ами гледай ги какви тъпаци работят там бе ...
За коя агенция и за каква длъжност говорим? /да знам да гледам да не минавам от там/

Най-бързият човек бил държавният чиновник - в 5 без 10 си бил в къщи, а работното му време било до 5 ;) ... /повелител на времето :) /

Та и тоя/тая тука - на 25-ти търси заплатата си от 21-ви до 28-ми ;) ... :lol: :lol: :lol: колко жалки са някои хора ...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
alea jasta est
jasta13
Младши потребител

Назад към Трудово право