начало

Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев

Получена глоба след пректратяване на трудови взаймоотношения

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Получена глоба след пректратяване на трудови взаймоотношения

Мнениеот diamond65 » 31 Юли 2016, 20:37

Здравейте!
Имам фирма за международен траспорт.През месец март двама от моите шофьори са превишили скоростта в Италия. На 29 юли получавам писма с глобите, снимки, всичко описано подробно. Глобата е на името на фирмата и трябва да я платя максимално бързо за да ползвам отстъпка. Въпроса е, че тези шофьори вече не работят при мен и аз няма как да им удължа въпросните глоби от заплатите. Дайте ми съвет какъв е законовия начин да си събера парите от тях. Те са работели при мен два месеца след нарушението, а то идва след 5 месеца закъснение, аз от къде да зная, че те за направили нарушение за да ги държа на работа, и да си изплатят глобата. Мога за докажа, че са работили при мен чрез трудов договор, командировачно, тахо-шайба /написана собственоръчно/, снимките от камерата.
diamond65
Нов потребител

Re: Получена глоба след пректратяване на трудови взаймоотнош

Мнениеот jhoro » 31 Юли 2016, 23:36

Граждански иск.
jhoro
Активен потребител

Назад към Трудово право