начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

отново здравни осигуровки

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

отново здравни осигуровки

Мнениеот Емил » 12 Ное 2003, 14:08

Обръщам се към вас след няколко неуспешни опита във форума на НОИ.В периода 12.2001-02.2002г.бях безработен, трудовата ми книжка не ми бе дадена и все още е някъде из страната.За този период не съм осигуряван, а бившият ми работодател, мир на праха му, почина.Естествено, НОИ си искат парите.Не смятам да им плащам, поне за този период.Въпросът ми е-при продължаващо теглене на суми от заплата ми за осигуровки, ще имам ли право на някаква реална здравна помощ в границите на въпросните осигуровки?Ако ли не, докога ще продължава да виси въпросното ми задължение към касата?Лек и успешен ден.С уважение:Емил

P.S. Разбира се сте наясно, че съм далеч от етичната страна на въпроса.
Емил

Re: отново здравни осигуровки

Мнениеот gogo-1 » 12 Ное 2003, 14:38

Емо и 100 години да работиш и да ти внасят здравни осигуровки, докато не погасиш на НОИ тези три месечни вноски за осигуровки, то ти се водиш здравно неосигурен.! ПЪЛЕН ЪПСУРТ!
gogo-1

Назад към Данъчно право