- Дата и час: 14 Фев 2025, 14:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Некоректен съдружник
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Некоректен съдружник
Здравейте!Ако някой може да ми помогне със съвет,ще му бъда много благодарна.Ние сме трима съдружници в ООД.Скоро с единия ми съдружник разбрахме,че третия си е открил ЕООД без наше знание и извършва конкурентна дейност на нашата,с което нарушава дружествения ни договор.Може ли в този случай по съдебен път ние да потърсим някакво обещетение от него,преди да сме го изключили от фирмата.И по какъв начин се изчислява това обещетение.Предварително благодаря!
- mohito
- Нов потребител
Re: Некоректен съдружник
Можем да Ви помогнем със съвет, разбира се. Тичайте час по-скоро при адвокат ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- A.Pato
- Потребител
Наистина може да ви се помогне, но без адвокат няма да се справите!
Ако не търсите само убедителни средства за сплашване
,имате нужда от юридическа консултация!
Ако не търсите само убедителни средства за сплашване
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- apknokia
- Младши потребител
Благодаря ви все пак.Ясно ми е,че ще ползвам услугите на адвокат,но ми се щеше предварително да се запозная със стъпките и да си изготвя някаква стратегия.
- mohito
- Нов потребител
Ами това, което искате да направите е работа на адвоката ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
- nksuccess
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|