начало

ВКС с решение за развитие на правото: Кога добросъвестността и умисълът на работодателя са от значение ВКС с решение за развитие на правото: Кога добросъвестността и умисълът на работодателя са от значение

Общи условия в сайт

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Общи условия в сайт

Мнениеот kopanov » 08 Апр 2010, 21:43

Не знам дали тук е правилното място да си задам въпроса.. смятам да правя смс чат и ми трябват общи условия за ползването на сайта.. Звъннах тук и там и ми искат сума си и пари за направата им.
Можете ли да ме посъветвате какво да правя и към кого да се обърна. Смятах сам да скалъпя нещо като за начало и живот и здраве после да плащам..
Ама да не стане сега да пестя а после да лежа :mrgreen:
Благодаря
kopanov
Нов потребител

Re: Общи условия в сайт

Мнениеот nksuccess » 09 Апр 2010, 11:22

Бизнес без инвестиции няма как да се създаде. Дай за да получиш. Това е принципът. Ще ви трябва и фирма и счетоводител, осигуровки и данъци да плащате...щом сега ви се струват "сумати пари" с месечните такси за счетоводство и осигуровките как ще се оправите не знам.
nksuccess
Потребител

Мнениеот inspectora » 09 Апр 2010, 11:48

kopanov написа:Ама да не стане сега да пестя а после да лежа :mrgreen:

Обикновено така се получава ;)
Опитът показва, че да се пести от превенция, на 90% /по мои лични наблюдения/ от случаите води до "катастрофа" ... рано или късно ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот TheOldMan » 10 Апр 2010, 23:46

Ти па, крадни от някой подобен сайт, дето си се съгласил с условията му, като си се регистрирал :)
Да бе, да питам - условията за ползване на даден сайт дали попадат под юрисдикцията на закона за авторските права? Малий... авторски права върху условия за ползване... накъде отива тоя свят :)

И един юридически спор - като си се съгласил с условията за ползване на даден сайт, можеш ли да ги ползваш, или само трябва да се съобразяваш с тях? така, само лаф да става... да поразсъждаваме :)

И съвсем извън темите - има ли авторско право върху законите? Ако да - колективно, на парламента, или на вносителите? Може ли да се цитира закона или част от него, без да се дължат авторски права/ :)

К'ви неща ми се въртят в главата..
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Търговско право