начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

Съдействам за регистрация и пререгистрация на фирми,ГФО

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Съдействам за регистрация и пререгистрация на фирми,ГФО

Мнениеот temida_k_ » 21 Юни 2010, 20:01

Здравейте.В случай, че имате нужда от помощ при попълване и подаване на необходимите документи за регистрация и пререгистрация на фирми ,обявяване на ГФО, промяна на вписани обстоятелства в Търговския регистър и снабдяване с удостоверение за актуално състояние можете да се обърнете към мен на е-mail: temida_k©abv.bg или на 0898368413.Хонорарът е по договаряне. :wink:
temida_k_
Нов потребител

Re: Съдействам за регистрация и пререгистрация на фирми,ГФО

Мнениеот REVOLUTION » 21 Юни 2010, 20:06

Други услуги на хонорар предлагаш ли?Ако има промоция ще съм още по-навит! :wink: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 21 Юни 2010, 20:12

:) Криза.
И ще става все по-зле.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот donchev » 21 Юни 2010, 21:55

М-да, за съжаление се срещат и адвокати - помияри.
donchev
Потребител

Мнениеот Melly » 21 Юни 2010, 23:04

:roll: Ама рекламчикът адвокат ли е? :lol: :lol: :lol:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот sarbijanac » 21 Юни 2010, 23:24

poli_g написа::) Криза.
И ще става все по-зле.

Кризата на морето не се усеща :wink:

donchev написа:М-да, за съжаление се срещат и адвокати - помияри.

Всеобщо и ноторно известно обстоятелство,за което не е нужно да се прави някакво изрично напомняне :wink: :wink:

Melly написа::roll: Ама рекламчикът адвокат ли е? :lol: :lol: :lol:

Едва ли,тъй като от Търговски регистър започнаха да разбират и хора,които са на светлинни години разстояние от правото :lol:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 21 Юни 2010, 23:36

sarbijanac написа:
poli_g написа::) Криза.
И ще става все по-зле.

Кризата на морето не се усеща :wink:

М`да- жарко слънце, фин пясък, мохито и лек морски бриз рисуващ "зайчета" в морето- пасторална идилия. :lol:
А работа?- колкото, толкова. :lol:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот ykovachev » 22 Юни 2010, 09:45

Нека да уточним и да подчертаем дебело, че и всички ние, дето се обадихме извън автора, също съдействаме :D
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 22 Юни 2010, 11:13

temida_k_ написа:Здравейте.В случай, че имате нужда от помощ при попълване и подаване на необходимите документи за регистрация и пререгистрация на фирми ,обявяване на ГФО, промяна на вписани обстоятелства в Търговския регистър и снабдяване с удостоверение за актуално състояние можете да се обърнете към мен на е-mail: temida_k©abv.bg или на 0898368413.Хонорарът е по договаряне. :wink:

Няма ли модератори? Не можах да разбера - това юридически форум ли е, или е бит пазар?

Допускането на такива теми е крайно унизително за практикуващите, тъй като те самите НЯМАТ право на реклама.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот lucius_seneca » 22 Юни 2010, 12:36

DEKAH написа:
temida_k_ написа:Здравейте.В случай, че имате нужда от помощ при попълване и подаване на необходимите документи за регистрация и пререгистрация на фирми ,обявяване на ГФО, промяна на вписани обстоятелства в Търговския регистър и снабдяване с удостоверение за актуално състояние можете да се обърнете към мен на е-mail: temida_k©abv.bg или на 0898368413.Хонорарът е по договаряне. :wink:

Няма ли модератори? Не можах да разбера - това юридически форум ли е, или е бит пазар?

Допускането на такива теми е крайно унизително за практикуващите, тъй като те самите НЯМАТ право на реклама.

200% съгласен, но сигурен ли си, че това е адвокат?

Знаете ли, че офиса на ТР в гр.Пазарджик част от служителки са в комбина с една фирма на партера на сградата и редовно правят "услуги" на бизнесмени и други "познати" и всичко това става пред очите на длъжностното лице по вписванията в ТР?Дори миналата година едната служителка се бе втурнала да попълва банкови бордера и да плаща в клона на обслужващата банка мисля "Инвестбанк".Убеден съм, че част от бордерата носят нейният почерк.Един колега пусна до САК сигнал, САК до Висшия Адв.Съвет и те до Министерство на правосъдието. Те си преместиха пап....ра от единия крачол в другия.Фирмите се поръчват на служителките на място и често по телефона -GSM или стационарен.Има дори реплики: "защо да плащаме на тея адвокати хонорари като тук за 50 лева ни правят ООД"... Сега служителките(след фиктивна проверка) правят същото, но по-прикрито-ходят до фирмата с документите(на тяхни "познати" и "бизнесмени" ) и фирмата оформя документите.Благодарните "познати" и "бизнесмени" се отблагодаряват с пълни до скъсване на дръжките чанти(това е видимата част), а дали има и финикийска благодарност...Бе кво го боли Министерство на правосъдието, важно е такси да се събират за бюджета.Те част от "познатите" искащи услуга са държавни служители кой в НАП, кой в МВР и други държавни и общински служители, всеки си "има човек" в ТР.Сега при наближаване крайния срок за подаване на ГФО напъна от "познати" е голям, така ще е и последните 3-4 месеца от годината когато изтича срока за пререгистрация.

След като вратовете бяха "укротени" от държавата, дойде ерата на държавните служители.Държавните/общинските служители участват във всякакви "печеливши симбиози".Келепир е важно да има.Просто държавата няма желание да си вкара служителите в пътя.

Ето един линк сравнете телефонния номер, е-майла и си направете изводите.http://www.lex.bg/members/katlin/page5.php
lucius_seneca
Младши потребител

Мнениеот punisher » 22 Юни 2010, 13:23

В един Пазарджик това е най-малкото,което се случва.В по-малките градове това е само началото на т.н. български бизнес.Обикновено това го правят хора,които търсят връзки и съдействие от някого за най-дребните неща.И причината е в некадърността и необразоваността на човека.Това са хора,които не могат да си прочетат личните карти и да си попълнят и едно заявление за определен вид услуга,а пък са големи "Бизнесмени" и "паралии".

Винаги е имало и ще продължава да има паплач и колкото повече,толкова по-добре е за умните и кадърните адвокати. :mrgreen:
punisher
Потребител

Мнениеот sarbijanac » 22 Юни 2010, 13:31

punisher написа:В един Пазарджик това е най-малкото,което се случва.В по-малките градове това е само началото на т.н. български бизнес.Обикновено това го правят хора,които търсят връзки и съдействие от някого за най-дребните неща.И причината е в некадърността и необразоваността на човека.Това са хора,които не могат да си прочетат личните карти и да си попълнят и едно заявление за определен вид услуга,а пък са големи "Бизнесмени" и "паралии".

Винаги е имало и ще продължава да има паплач и колкото повече,толкова по-добре е за умните и кадърните адвокати. :mrgreen:

Докато не се регламентира законово кои от книжата задължително подлежат на изготвяне от правоспособен юрист /в т.ч адвокат/ и кои не ще има редица аномалии ,както и ще се дава достъп на правнонеграмотни лица да извършват специализирани юридически услуги.

Така например при мен днес дойде клиент,соБственик на фирма.За изготвянето на ГФО обслужващата го счетоводителка му е казала " Това актуално състояние /издадено от ТР/ НЕ МИ ВЪРШИ РАБОТА.Донеси ми решение от съда " :lol: :lol: :lol:

Какво да кажа пък и за агенциите за недвижими миоти,внасящи си сами нотариалните актове за изповядване на сделки. :wink:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот temida_k_ » 23 Юни 2010, 21:56

lucius_seneca,приемете моите поздравления за нюха Ви относно направеното проучване и препратката към моя стар студентски профил...за съжаление не помня тогавашното си потребителско име и парола,за да актуализирам профила.

В момента вече съм дипломиран и практикуващ юрист и с поместената тема не съм искала да накърня ничии интереси...ако някои все пак се чувства засегнат нека приеме извиненията ми.
temida_k_
Нов потребител

Мнениеот sarbijanac » 23 Юни 2010, 22:39

temida_k_ написа:lucius_seneca,приемете моите поздравления за нюха Ви относно направеното проучване и препратката към моя стар студентски профил...за съжаление не помня тогавашното си потребителско име и парола,за да актуализирам профила.

В момента вече съм дипломиран и практикуващ юрист и с поместената тема не съм искала да накърня ничии интереси...ако някои все пак се чувства засегнат нека приеме извиненията ми.

Колежке ,явно не сте разбрали нищо от това,което е написано в темата.
Никого не засягате,защото по този начин НЕ ВЗЕМАТЕ НА НИКОГО клиенти-било настоящи,било бъдещи такива.Просто показвате,че Вие самата имате проблем с клиенти и работа. :wink:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот SashkoS » 24 Юни 2010, 19:05

Ами... като сме на такава тема, аз предлагам (най-вече на temida_k@abv.bg) помощ при възстановяване на стари пароли и обновяване на информацията в различни сайтове и форуми.
Предлагам също така проучване на опасността от разкриване на лични данни и нежелана информация чрез Интернет и практически техники за ограничаване на тази опасност...
... така че да не е възможно по тази обява в Лекса да се разбере името, къде работи, какви апартаменти дава под наем и т.н. притежателя на профила temida_k_.
SashkoS
Потребител

Назад към Търговско право