начало

Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев

Моля за съвет!

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за съвет!

Мнениеот mirellavalq » 17 Юли 2011, 22:02

Здравейте, нова съм в този сайт и форум, на 19 години съм и като всички вас имам своите амбиции и мечти. Имам идеята да отворя закусвалня в близост до училище. Паричките са на лице. Много ви моля да ми дадете съвет как точно стоят нещата и ако може посъпкаво да ме информирате.
mirellavalq
Нов потребител

Re: Моля за съвет!

Мнениеот hristov87 » 18 Юли 2011, 08:37

Здравей първо трябва да определиш, ако вече не си го направила, какво ще продаваш, но щом е закусвалня сигурно ще е пици, сандвичи, принцеси и т.н., за тези неща ти трябват специални условия, за да можеш да ги правиш. Свържи със ХЕИ и вземи лист с предписания. които трябва да изпълниш преди преди да отвориш. Кажи им какво искаш да продаваш и те ще ти кажат какво трябва да направиш. След като си ги изпълнина тези неща отиваш в РИОКОЗ и си взимаш разрешение за работа, то е 35 лв. ;) Това е относно ХЕИ. Ако имаш други питаня...
"Nulla tenaci invia est via"
Аватар
hristov87
Младши потребител

Назад към Търговско право