начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Моля за съвет спешно !

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за съвет спешно !

Мнениеот ani77 » 17 Яну 2015, 13:49

Здравейте!
Ето за какво става въпрос :Собственик съм на ЕТ занимаващо се с търговия на козметика .Миналата година дъщеря ми и съпруга й се разделят като тръгвайки си той взима касовия апарат с даните на фирмата и започва да развива дейност като се представя за собственик .Веднага спрях фирмата от дейност и сезирах стопанска полиция ,като едиственото което направиха е да го накарат да ми върне кочан с фактури а на разпитващия полицай отговорил че апарата е негов. В жалба до прокуратурата ми бе отговорено че няма данни за престапление и всичко спря .Сега не мога да преключа фирмата защото нямам годишни отчети ,разбирам че той поръчва етикети от името на фирмата и продължава да твърди че той е собственик -(забравих да спомена че той не беше назначен на никаква длъжност във фирмата )а също така и отправя закани да внимавам какво правя Имам намерение отново да пусна фирмата март месец как да се защитя и какво да направя моля Ви помогнете !към коя институция да се обърна !
ani77
Нов потребител

Re: Моля за съвет спешно !

Мнениеот sunshine_75 » 17 Яну 2015, 14:49

Данни за престъпление има в това, което пишете, даже за няколко. Най-вероятно не сте обяснили за какво става въпрос. Обърнете се към адвокат, който да Ви помогне с писане на качествена жалба, евентуално - с обжалване на постановеното от прокурора.
sunshine_75
Потребител

Мнениеот p_alipiev » 19 Яну 2015, 16:09

Открийте производство по ликвидация за ЕТ.
p_alipiev
Младши потребител

Мнениеот ani77 » 20 Яну 2015, 13:18

Защо да закривам фирмата имам документи свързани с търговията които са важни всеки път ли щом има такива хора ще я затварям :(
ani77
Нов потребител

Мнениеот crossbike » 20 Яну 2015, 16:29

Правилният съвет е: Намерете добър адвокат!
По форумите има само самодейци...
crossbike
Потребител

Мнениеот Melly » 20 Яну 2015, 16:41

crossbike написа:Правилният съвет е: Намерете добър адвокат!
По форумите има само самодейци...

Какви ги приказваш и ти пък - хахахааа :lol: :lol: :lol:
Не си ли разбрал, че отговорите които дават консултантите- самодейци тук най-много се доближават до това, което вЪпросителите искат да чуят.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот neutralen » 20 Яну 2015, 21:08

"Когато има спешна работа, лягам да спя. Щото ако работата е спешна някой друг ще я свърши. Ако никой не я свърши, значи не е била спешна." :D
neutralen
Активен потребител

Мнениеот dani_ivanova » 01 Фев 2015, 22:38

Изключително полезни съвети.
dani_ivanova
Нов потребител

Мнениеот ivanov_p » 01 Фев 2015, 23:21

Вместо тук е трябвало да питаш в НАП. Отиди там и дерегистрирай касовия апарат. След това поискай разпечатки какво дължиш и какви работници имаш..
ivanov_p
Активен потребител

Назад към Търговско право