начало

ВКС с решение за развитие на правото: Кога добросъвестността и умисълът на работодателя са от значение ВКС с решение за развитие на правото: Кога добросъвестността и умисълът на работодателя са от значение

Как да излъжем БНБ - някои глупави идеи

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Как да излъжем БНБ - някои глупави идеи

Мнениеот ykovachev » 25 Апр 2010, 20:14

glasotnaroda написа:...
това не е човешко общество! аз съм маймуна!
...

Това кърти не само миФки, но и моноблокове в тоалетните :D
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот glasotnaroda » 25 Апр 2010, 22:24

hidden написа:
glasotnaroda написа:и съм пуснал идеята и в бгхеп форума на българите в англия.
.........
ето линк към същата тема в бгхелп: http://www.bghelp.co.uk/forums/%CE%E1%F ... F2%E0.html

Ясно, ти си онзи korry от Елхово, който не можеше да си върне кредита към ОББ и имаше ПАМ за напускане на страната и се жалеше чак във ВАС /а след това - и за Страсбург се готвеше/.
Как така си на 500 лева заплата, след като беше безработен? ЧСИ Ирина Христова още ли не ти е запорирала заплатата :D

на 65лв съм соц помощ - някъде горе из постовете май го обясних в П.С.

прочете дело 174/2010 - ВАС и вижте как ми отказват правна помощ :wink:
аз нарочно не им пратих заповедта за соц помощ, но им пратих косвени доказателства че ОТГОВАРЯМ НА УСЛОВИЯТА.
естествено определението е обжалвано пред 5членен състав и го загубих и НЕ подлежи на обжалване - демек бегом към ЕСПЧ
hidden , видя ли вече как БГ ми плати заема към ОББ, чрез Страсбург :wink:

само че аз няма да искам обезщетение, дето майка да го плаща от данъци насред криза :mrgreen: Водя битка знаете срещу какво, и в името на какво

а иначе на Дред мога да кажа само едно!
Прости ми! :oops:

П;С. ника ми е сменен, че корри ми го баннаха, забравих даже вече за какво. имам много лош навик като ме напъдят през вратата, че да фляна през прозореца. много тъп, ама за сметка на това упорит! :lol:
glasotnaroda
Потребител

Мнениеот teogeo » 26 Апр 2010, 22:47

glasotnaroda написа:приемам забележката!
но с 1 но

защото вие - юристите - сте част от властта! по-точно превеждате от и на езика на властта. днес си адвокат, утре си член на парламентарна комисия, вдруги ден - съдия. Вие сте едни и същи хора!

"Хора" е доста силно казано за гилдиите на юристите, лекарите и таксиметровите шофьори (прекалено цинични са), но - да, по външен облик наподобяват силно човешката раса.
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот glasotnaroda » 27 Апр 2010, 09:07

абе, хора са си!
обаче, системата, по която им е спуснато да работят и в която се индоктринират е нечовешка!

"Лекар" ООД, например! какво да коментирам!

но има и светли примери!

Благодаря на всички юристи, които пребориха ПАМ "забрана за напускане на страната" - основен инструмент на дълговото робство, налагано от банките в РБългария!
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=2937451

СПЕЧЕЛИХМЕ!
победата е малка, но важна!
glasotnaroda
Потребител

Предишна

Назад към Търговско право