начало

Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС Тотка Калчева е предложена за ръководител на Търговската колегия на ВКС

Имат ли инвалидите предимство?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Имат ли инвалидите предимство?

Мнениеот silveto007 » 20 Фев 2010, 22:48

Какви са предимствата на инвалидите при желание да извършват търговска дейност като физически лица? Майка ми има ТЕЛК решение за 2 група инвалидност, съпругът и съответно за 1 група. майка ми кандидатсва за получаване на разрешително за продажба на мартеници на територията на община Средец, София и не и беше предоставено такова. Има ли предимство пред другите кандидати в този случай и ако да, как може да защити правата си?
silveto007
Нов потребител

Re: Имат ли инвалидите предимство?

Мнениеот nikiboy » 21 Фев 2010, 11:27

Да ти кажа откровено - и да започне да защитава правата си, Баба Марта ще си е отишла.
Законово не знам, но от човешка гледна точка не знам кой би отказал на такъв човек. Може би някой, който не знае какво е да си тежко болен, инвалид, или смачкан от живота. :evil:
nikiboy
Потребител

Назад към Търговско право