начало

Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев

Вярно ли е?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Вярно ли е?

Мнениеот kristinaangelova » 14 Юни 2011, 13:55

Имам отказ от ТР за вписване на ГФО за 2010г., получен на 03.06.
Въпреки, че е минал срока за обжалване, мога да подам второ заявление с корекция на неизправносттите, като прилагам само нова такса + декл-я по чл. 13, ал.4 +коригираният протокол, заради който ми е отказано вписването, нали?
Благодаря предварително!
kristinaangelova
Нов потребител

Re: Вярно ли е?

Мнениеот kristinaangelova » 14 Юни 2011, 14:21

Питам, защото четейки коментарите на няколко места беше изразено мнение, че срока за подаване на второ заявление е седемдневен. Аз, обаче, ното в Закона, нито в Наредбата открих подобен текст. Ако може някой да ми подскаже - пропускам ли нещо, и ако да - къде да го търся? Благодаря!
kristinaangelova
Нов потребител

Мнениеот ykovachev » 14 Юни 2011, 18:51

Аз нещо не вдявам. Ако ГФО-то е за 2010 г., значи е нормално да се подава през 2011 г.? Или имате предвид, че е подадено през 2010? Я пускайте ново, не му мислете толкоз. Тия отговори за сроковете касаеха кога и как да се разминеш с глоба, ако имаш отказ - демек, докато може да се обжалва отказа, да се пуска ново заявление с тая цел, а не че не може да се пуска изобщо, дори след две години например.
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот kristinaangelova » 15 Юни 2011, 10:34

Да, ГФО си е подаден през 2011г., въпросът беше дали да приготвям пак всички документи, или мога да подам само това, което съм коригирала. Благодаря за включването и лека работа!
kristinaangelova
Нов потребител

Мнениеот REVOLUTION » 15 Юни 2011, 10:56

kristinaangelova написа:Да, ГФО си е подаден през 2011г., въпросът беше дали да приготвям пак всички документи, или мога да подам само това, което съм коригирала. Благодаря за включването и лека работа!

Само това , което сте коригирали и декларацията и таксата както сте написала.В заявлението отзад си попълвате номера на заявлението , по което имате отказ и си тиквате документите , който да бъдат добавени оттам към новото заявление.
Успех!
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот kristinaangelova » 15 Юни 2011, 14:31

Мерси, REVOLUTION!
kristinaangelova
Нов потребител

Назад към Търговско право