начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

арбитражни съдилища

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

арбитражни съдилища

Мнениеот pitasht » 21 Юни 2011, 13:29

имам един проблем мои познати искат да уговорят арбитраж по търговски спор, ако такъв възникне с фирма с която договарят износ от България.
С учудване видях че вече имаме доста такива "съдилища".
Кой бихте ми препоръчали и имали ли смисъл ад се ползва арбитраж при бърз прочит на таксите им не видях особено смисъл още повече че той не извършва търг дейност в София Бургас или Варна а за да отиде до там ще плати и за път.
Ще се радвам ако ми дадете практика Ваша в която е било по-добре или по-зле да се уговаря арбитражна клауза!
pitasht
Активен потребител

Назад към Търговско право