начало

Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност Някои бележки за поощрителните норми, освобождаващи от наказателна отговорност

откриване на банкова сметка за ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

откриване на банкова сметка за ЕТ

Мнениеот pebul » 16 Юли 2011, 15:19

Много се извинявам за зададения от мен въпрос,но очаквам през тази седмица да ми излезе решението от АВ за ЕТ.Интересува ме като ЕТ е физическо лице ,мога ли да ползвам откритите ми лични банкови сметки преди време по които съм получавала преводи/заплати,защото до колкото съм запозната при данъчната регистрация на фирмата в ТДД,ще искат банкова сметка,или трябва да правя нова банкова сметка.Благодаря предварително.
pebul
Нов потребител

Re: откриване на банкова сметка за ЕТ

Мнениеот DEKAH » 16 Юли 2011, 16:02

pebul написа:Много се извинявам за зададения от мен въпрос,но очаквам през тази седмица да ми излезе решението от АВ за ЕТ.Интересува ме като ЕТ е физическо лице ,мога ли да ползвам откритите ми лични банкови сметки преди време по които съм получавала преводи/заплати,защото до колкото съм запозната при данъчната регистрация на фирмата в ТДД,ще искат банкова сметка,или трябва да правя нова банкова сметка.Благодаря предварително.

ЕТ-то си е съвсем отделно. Ще си откриете нова сметка. Откриването на сметка е без пари в повечето банки.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Re: откриване на банкова сметка за ЕТ

Мнениеот pebul » 16 Юли 2011, 16:11

Много благодаря за отговора.
pebul
Нов потребител

Назад към Търговско право