начало

Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев

Въпрос за продажба на маркови стоки

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за продажба на маркови стоки

Мнениеот ventiti » 13 Ное 2011, 12:58

Добър ден, смятам да продавам маркови дрехи и маратонки, внос от Англия и USA, но четъх из интернет, че ми трябва лиценз от самият пройзводител. Също, четъх, че, ако стоката е излязла от модните подиуми от преди 6 месеца не ми е нужен лиценз. Та въпроса ми е могали да продавам маркова стока без да си купувам лиценз от пройзводителя, като имам документ от къде съм я закупил и като си плащам ДДС.

Благодаря предварително, бих се радвал, ако можете и да ми дадете някакви съвети, как да стане продажбата законно.
ventiti
Нов потребител

Назад към Търговско право