начало

Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев

ГФО по интернет

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ГФО по интернет

Мнениеот REVOLUTION » 23 Фев 2012, 17:37

Колеги имате ли идея как се обявява ГФО по електронен път , тъй като го няма новото заявление Г2(то всички нови ги няма).Мисля нещо от сорта Г1 със сканирано към него Г2.Направо ме избива студена пот , ако трябва да подавам на хартия и да чакам пак като се наберат опашките. :(
REVOLUTION
Активен потребител

Re: ГФО по интернет

Мнениеот ykovachev » 23 Фев 2012, 18:00

И на мен само това ми идва наум. Щото ако се правят на интересни, може да се жали, но ще коства труд и средства. А са длъжни да осигурят тия електронни образци, бабината им, па нека оня лаком, опулен, уволнен слон да си самораздава бонуси за "добре" свършена работа :evil:
Голям кеф е да млъкнеш, след като установиш, че не можеш да убедиш неубеждаемите.
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 23 Фев 2012, 19:07

ykovachev написа:И на мен само това ми идва наум. Щото ако се правят на интересни, може да се жали, но ще коства труд и средства. А са длъжни да осигурят тия електронни образци, бабината им, па нека оня лаком, опулен, уволнен слон да си самораздава бонуси за "добре" свършена работа :evil:

Баси , така са я свършили ,че направо..........
Сега гледам подавано на ръка ГФО , във системата е вкарано като Г1 и като го цъкнеш излиза Г2 :lol: .Та щом така и така и да идеш да го подадеш , ще ти го направят така , ще пробвам и аз така да го пусна....
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот DEKAH » 24 Фев 2012, 11:14

Пускай с Г1. Да са си осигурили бланка. Отказ не може и не трябва да има.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот dobroslava_kerekova » 27 Фев 2012, 15:31

пуснах едновременно ГФО и покана с Г1-никакъв проблем
dobroslava_kerekova
Младши потребител

Мнениеот SashkoS » 27 Фев 2012, 19:19

Доколкото знам, подаващите на място Г2 ги карат да попълват и Г1.
И аз бих сканирал едно Г2 ей тъй - за повече бумащина (електронна).
SashkoS
Потребител

Назад към Търговско право