начало

Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев Прокуратурата прати на съд актьора Димо Алексиев

имам ли право да пусна подвижен търговски обект по парковете

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

имам ли право да пусна подвижен търговски обект по парковете

Мнениеот bgmafi » 30 Мар 2012, 09:43

Имам един неразрешен казус който ме вълнува вече втора седмица. Той е следния имам ли право да пусна подвижен търговски обект по парковете и да продава определена стока и какви ще са ми необходимите документи за пускането му ако е възможно това разбирасе. Ще съм ви благодарен ако ми помогнете :P
bgmafi
Нов потребител

Re: имам ли право да пусна подвижен търговски обект по парко

Мнениеот emilgrigorov » 30 Мар 2012, 13:25

Би трябвало да има общинска наредба, регулираща амбулантната търговия. Вижте на сайта на общината, или директно попитайте в търговския отдел.
Отделно от това, ако продавате храни примерно, необходима е сертификация в РЗИ (ХЕИ) и др., според зависи :)
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Назад към Търговско право