начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

НП от НАП

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

НП от НАП

Мнениеот sophkand » 28 Сеп 2012, 16:48

Здравейте,
Преди година ми беше съставен АУАН от страна на НАП за 22-дневно закъснение при подаване на декларация за внесените ми осигуровки като самоосигуряващо се лице. Три месеца по-късно техен инспектор ми се обади, за да отида да подпиша издаденото ми наказателно постановление. Аз не го направих, тъй като считам нарушението за нищожно (за което и бях написала възражение в необходимия срок). Сега получих писмена покана за подписване на НП и следва да отида в 14-дневен срок в районния офис на НАП.
НП ще влезе ли в сила, ако не отида да подпиша и има ли санкции за неявяването? Откога започва да тече давностен срок?
Благодаря предварително!
sophkand
Нов потребител

Назад към Административно право