начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

ФИШ ОТ КАТ ????

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ФИШ ОТ КАТ ????

Мнениеот todorancheva » 30 Окт 2009, 01:13

НАПИСАХА МИ ФИШ ЗА 50 ЛЕВА ЗА ГОВОРЕНЕ ПО МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН. НА ФИША СЪМ СЕ ПОДПИСАЛА, ЧЕ ЩЕ ВНЕСА СУМАТА В 7-ДНЕВЕН СРОК. ОБЯСНИХА МИ НАДЛЕЖНО И ПРИЛЕЖНО, ЧЕ АКО НЕ СИ ПЛАТЯ ГЛОБАТА В СРОК ЩЕ МИ ОТНЕМАТ N-БРОЯ ТОЧКИ. ОТ МОИ ПОЗНАТИ ЧУХ, ЧЕ ГЛОБАТА МОЖЕ ДА НЕ СЕ ПЛАЩА, И НЯМАЛИ ВРЪЗКА ИНСТАНЦИИТЕ С ФИША И ГЛОБАТА???? МНОГО ХУБАВО ЗА ДА ИСТИНА, НО НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО...
ДА ПЛАЩАМ ЛИ ?
todorancheva
Нов потребител

Re: ФИШ ОТ КАТ ????

Мнениеот Гост. » 30 Окт 2009, 02:24

Платете, че ще се видите главен герой във весел филм с хепи енд- плащане.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот todorancheva » 30 Окт 2009, 16:21

Благодаря ти Поли!
Отивам в банката....
todorancheva
Нов потребител

Мнениеот plamen_penev » 31 Окт 2009, 10:32

Платете! Не си струва да го мислите... за парите скоро ще забравите, но за неприятностите едва ли.
plamen_penev
Активен потребител

Назад към Административно право