начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Фалшив акт на КАТ,имам видео запис!2 дни срок за обжалване

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Фалшив акт на КАТ,имам видео запис!2 дни срок за обжалване

Мнениеот maxpayne » 20 Ное 2012, 16:49

Здравейте,вчера се случи ПТП с мое участие,описах го по-подробно в друга тема,накратко ще кажа,че бях обвинен не справедливо и съставения акт не отговаря на това,което се случи,сега вече имам и ВИДЕО ЗАПИС,който е от точно ПТП-то и с продължителност 1 час!!!Беше ми съставен акт по чл.25,ал.2 от ЗДП,който казва,че при маневра изпреварване удрям правилно движещ се бус в дясната лента,обаче това не е така и ВИДЕОТО се вижда!!!Как точно да обжалвам?Аз се подписах на акта,като на възражение записах,че ще ги предявя в 3-дневния срок и сега вече имам и видео записа,ПТП стана на 19-ти вчера в 5 и 24,имам още 2 дни срок предполагам :) Какви точно възражения да напиша,според записа аз се движа в лява лента за движение,буса се движи по средата,пресича ми пътя и ме удря странично...Което отхвърля каквато и да е моя вина и доказва тази на буса,помогнете ми ! Няма време ! Благодаря ВИ! :)
maxpayne
Нов потребител

Назад към Административно право