начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

ПРИЗНАВАМ БЯСНА СЪМ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПРИЗНАВАМ БЯСНА СЪМ

Мнениеот donna » 11 Дек 2008, 18:35

СЛУЧАЯ Е СЛЕДНИЯ :

Двама съпрузи мъж А и жена Б имат имот,съпругът А умира и го наследяват съпругата Б и двамата сита Е и Ж . Синът Е умира през 2005г /живее със семейството си в наследствения имот /наследяват го съпруга И и децата Ри С . Синът Ж се снабдява с КНА за имота през 2007г въпреки ,че майка му е жива и че др. наследници обитават имота до 2006г и после зачинават да живеят другаде.
Наследниците на Е завеждат иск за отмяна на констативката и КНА е отменен за техните наследствени квоти само .

През 2008г умира съпругата Б - наследниците на Е/децата/ пак завеждат иск за отмяна на КНА в другата му част /неотменена/за това което получават по силата на правоприемството от баба си А.

Съдът обаче прекратява втоорто дело с определение /за отмяна на КНА за частта от бабата А/тъй като сме били съдили 2 пъти за едно и също...вярно имота е един и същ ,но това е наследство от друг наследодател

Та ние искаме отмяна на КНА в частта която им е наследствена по правоприемство от бабата А ...

думи нямам :evil:
donna
Старши потребител

Re: ПРИЗНАВАМ БЯСНА СЪМ

Мнениеот donna » 11 Дек 2008, 18:50

Естествено ще жаля :lol: и кво да пиша съда не е разбрал правилно фактическата обстановка , не е чел ЗН , не е прегледал доказателствата ....хора ответника ми призна иска между другото :twisted:
donna
Старши потребител

Мнениеот Melly » 11 Дек 2008, 18:56

Излей си душата, Дона. Едно към едно, но с аргументи.

П.П. Признанието на иска извън с.з. ли е, щото ако е обратното - още по-лошо за съда. :oops:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот donna » 11 Дек 2008, 19:00

В съдебно заседание човека призна иска ,призна че не е владял ...,и си каза че знае че има само 1/2, то и в отговора му има признание ,ако щете.
donna
Старши потребител

Мнениеот zenitn » 11 Дек 2008, 19:09

брей, ми то съдът къде ли гледа? и какво ли чете? :roll:
то, че ще жалите да, ама що, като е можело и без това.
ох-х-х-х- става все по зле...........
поднасям съчувствието си за проблема, успех
zenitn
Младши потребител

Мнениеот Гост. » 11 Дек 2008, 23:48

Ще обжалваш, то е ясно. Но не си струва да се нервираш за това...
Ако фактите са такива, каквито ми изложи днес, и от ОС прочетат доказателствата по делото... ще отменят определението.
Но, наистина, при вас има нещо... :?

п.п. Мели, знам случая- има железни аргументи, колкото сума правни норми за отмяна на това хм... че съдът и тук чете, ама е нелепо определението. Вярно - натовареността им е голяма, ама...... 8) Донна, ще ти разкаже в събота.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот Melly » 12 Дек 2008, 00:12

Ама молА вас,
Нема да се бориме и със саби да се колиме :lol: :lol: :lol: :lol:
Казах - само с аргументи!

Щом ни четат, нека пратя най-сърдечни Коледни поздрави на съда, и .....малко повечко да внимават :wink: :D . Разбирам, човешко е да се греши...., но всичко е добре, когато свърши добре. Е, хубавото в случая е, че има възможост за поправка.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот saschkos » 12 Дек 2008, 09:50

Поправка , поправка , а нервите на хората ?
Още повече, според описаното- елементарно е
saschkos
Нов потребител

Мнениеот nikiiita » 12 Дек 2008, 10:23

Направо е абсурдно това :( Най-лошото е, че аз съм прекият потърпевш от цялата работа... Умът ми не го побира още... Дори ответникът ни разбра и се съгласи в съдебно заседание, че е така, а съдът не можа... Как ще водим два пъти дело за едно и също нещо... :evil:
"Няма по-добър начин да се тренира въображението от това да се учи право. Никой артист никога не е интерпретирал природата толкова свободно, колкото адвокатите интерпретират истината"
Jean Giradoux
Аватар
nikiiita
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба