начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

обжалване решение на вкс

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

обжалване решение на вкс

Мнениеот maretot » 15 Дек 2008, 00:03

ЗДРАВЕЙТЕ! ИМАМ МНОКО СЛОЖЕН ВЪПРОС. СТАВА ДУМА ЗА ЕДИН ИМОТ ПРИДОБИТ ПРЕЗ 1965Г. ЧРЕЗ 4ТО ПМС.ДО НАС СЕ НАМИРАШЕ ЕДИН ЛАГЕР ЗА ДЕЦА С ОТКЛОНЕНИЯ.СЛЕД КАТО ЛАГЕРА БЕШЕ ЗАКРИТ СЕ ПРОДАДЕ ЧРЕЗ ТЪРГ.И С НАСТОЯЩИЯТ ЦОБСТВЕНИК СЕ СЪДИМ ВЕЧЕ ОКОЛО 13ГОДИНИ. КАТО ОКРЪЖЕН СЪД 2ПЪТИ ОТСЪЖДА В НАША ПОЛЗА И СЕГА СЛЕД ЗАСЕДАНИЕ ВКС ОТСЪЖДА В ДРЪГА ПОЛЗА.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ОБЖАЛВАМ РЕШЕНИЕТО НА ВКС.АКО МОЖЕТЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ ИЛИ ДА МЕ ОПЪТИТЕ КЪМ НЯКОЙ ЕКСПЕРТ ЩЕ ВИ БЪДА МН.БЛАГОДАРНА
maretot
Младши потребител

Re: обжалване решение на вкс

Мнениеот namakak » 15 Дек 2008, 12:58

На решението пише ли ,че имате право на обжалване?
Адвоката ви неможе да не е запознат с общинските собствености и обещетенията за тях.
На какво основание са ви иззели имота,след като съседния е продаден на търг?
Какво значи 4 ПМС?
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот maretot » 15 Дек 2008, 16:17

на решението нищо не пише,нито няма право на обжалване ,нито обратното,а адвоката ми се отказа вече от делото а пък и на него не му пукаше много :(
maretot
Младши потребител

Мнениеот namakak » 15 Дек 2008, 20:48

Щом сте собственици границите на имота ви и претенциите би трябвало да се отнасят до административен съд.
Консултация с по-възрастен вещ в административните дела адвокат може би е трябвало да предприемете.
Обяснете защо търга позволява владение на вашия имот от другите собственици?
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Съсобственост и делба