начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

прехвърляне на наследствен имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

прехвърляне на наследствен имот

Мнениеот todorovapoly » 07 Май 2009, 17:01

здравейте,
може ли да ми кажете как мога да прехвърля имот наследен е от дядо ми на мое име. имам удостоверение за наследници, данъка на имота идва на мое име и го плащам, но искам да извадя нов нотариален акт на мое име. каква е таксата за това и къде трябва да го направя. предварително ви благодаря.
todorovapoly
Нов потребител

Re: прехвърляне на наследствен имот

Мнениеот n_ikito » 07 Май 2009, 17:22

Попитайте нотариус с район на действие местонахождението на имота. Той ще Ви обясни всичко....
n_ikito
Активен потребител

Re: прехвърляне на наследствен имот

Мнениеот REVOLUTION » 07 Май 2009, 17:45

Ако няма други наследници имота е ваш!
Може въз основа на удостоверението за наследници и документа материализиращ правото на собственост на дядо ви да си извадите констативен нот. акт за собственост!Може да се обърнете както директно към нотариус , така и към адвокат.
Ако има други наследници , нещата се усложняват и ви препоръчвам консултация с адвокат!

Успех!
REVOLUTION
Активен потребител

Назад към Съсобственост и делба