начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Моля за помощ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Моля за помощ

Мнениеот veseto » 31 Май 2009, 13:37

Може ли майка ми да ме лиши от наследство, като нейн единствен наследник? В момента тя е подписала договор за строеж върху имота си. Мога ли да претендирам за мой дял, и ако мога може ли това да стане докато тя е жива?
veseto
Нов потребител

Re: Моля за помощ

Мнениеот valdelina » 02 Юни 2009, 11:06

Имаш си запазена част от наследството, от която не може да те лиши...Виж Закон за наследството...
valdelina
Младши потребител

Мнениеот sunrise » 02 Юни 2009, 11:11

Първо не става ясно Вие дали изобщо имате наследство.Имотът на майка Ви ли е? Тя все още е жива ли е ? Ако е така , може да се разпорежда с имотите си, Вие нямате наследство,щото за оня свят ред още няма.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 02 Юни 2009, 11:24

veseto написа:Може ли майка ми да ме лиши от наследство, като нейн единствен наследник? В момента тя е подписала договор за строеж върху имота си. Мога ли да претендирам за мой дял, и ако мога може ли това да стане докато тя е жива?

Аз все повече се убеждавам , че трябва да се гласува закон за защита от "наследниците".Вие не сте наследник , ще станете такъв когато майка Ви почине.Нямате никакъв дял от чуждо имущество , това на майка Ви.Последната може да се разпорежда с имотите си както намери за добре , без изобщо да трябва да го съгласува с Вас.
REVOLUTION
Активен потребител

Назад към Съсобственост и делба