начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

съдебна делба

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съдебна делба

Мнениеот zdravka105 » 20 Фев 2011, 16:23

Здравейте,

Моля,за помощ и съвет по следния казус:

Ответник съм по дело за съдебна делба.В момента трябва да отговоря на исковата молба.Аз възразявам срещу делбата.Въпросът ми е следният:

Може ли някой да ми помогне -как точно да докажа,че нот.акт за покупко-продажба на ищеца е симулация.Сигурен съм в това ,но ми трябва практика.Знам,че това е много трудно,но първото ми възражение е тази насока и трябва да го докажа.
Моля,Ви който има практика за симулация да ми помогне.Срокът ми е до 17.03.11г.

Благодаря,предварително!
Последна промяна zdravka105 на 07 Мар 2011, 11:00, променена общо 1 път
zdravka105
Нов потребител

Re: съдебна делба

Мнениеот namakak » 28 Фев 2011, 00:52

Нещо не разбирам.Баща ви почива.И вие -съпругата му,едното дете,второто дете оставате в съсобствен имот наследници?Как тогава майка ви е продала без вашето съгласие части от съсобствен имот?
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Съсобственост и делба