начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Оспорване на делба на недвижим имот

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Оспорване на делба на недвижим имот

Мнениеот tedy85 » 12 Авг 2012, 22:02

Здравейте,искам да запитам Ви запитам какво трябва да направим за да оспорим делба на недвижим имот /къща/?
Проблемът е че моят баща е подписал нотариалния акт доброволно но сега иска да оспори тази подялба която е неправилна.Искаме да се преразгледа делбата по съдебен път,защото не може да стигне до консенсус с неговия брат.

За първи път пиша на такава тема искам да ме извините ако не съм пуснал темата където трябва или не сте ми разбрали въпроса.
tedy85
Нов потребител

Re: Оспорване на делба на недвижим имот

Мнениеот julyanvonemona » 16 Авг 2012, 14:45

tedy85 написа:Проблемът е че моят баща е подписал нотариалния акт доброволно но сега иска да оспори тази подялба която е неправилна.Искаме да се преразгледа делбата по съдебен път,защото не може да стигне до консенсус с неговия брат.
"Казана думя-хвърлен камък!"
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба