начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Спор за общинско жилище и ВиК

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Спор за общинско жилище и ВиК

Мнениеот godaiva » 15 Авг 2012, 14:54

Казусът е следния: От 1998год. свекърва ми живее в общинско жилище.2010 го предостъпва на мен и сина и,но не официално,т.е. спира да живее в общинското жилище.Когато освободи апартамента каза,че е платила всички заължения,като само във ВиК не е ходила,понеже имало надписани към 100 кубика вода. При моя проверка се оказа,че тя дължи 350лв. на Вик.При наша моба да си изчисти задълженията,тя заяви,че имало давност 3 години и щяло да се изтрият тези пари.Когато аз отивам да плащам вода,аз не плащам за моята консумация,а плащам нейните задължения.За това СПРЯХ да и плащам водата.От януари тази година аз съм официален наемател на жилището,а свекървата получи от районен съд писмо,че я съдят за задълженията и към ВиК.Може ли по някакъв начин да докаже,че от 2010 водата съм я ползвала аз,като по документи се води само тя.
От както аз съм официален наемател на жилището съм си платила всички данъци и редовно всички сметки.Оказа се,че свекървата никога не е плащала данъците смет.
godaiva
Младши потребител

Re: Спор за общинско жилище и ВиК

Мнениеот godaiva » 24 Яну 2013, 23:51

Няма ли кой да отговори?
godaiva
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба