начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Премахване на сграда върху моя земя!

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Премахване на сграда върху моя земя!

Мнениеот julyanvonemona » 07 Ное 2011, 20:23

bgarch е прав!Само да знаете, че de urе сграда в имота Ви не съществува, а въпроса с вината за продажба на незаконна сграда не е Ваш а на общината и струпаните строителни материали
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот probcho » 07 Ное 2011, 20:34

.
Последна промяна probcho на 12 Дек 2011, 19:40, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот probcho » 07 Ное 2011, 20:36

.
Последна промяна probcho на 12 Дек 2011, 19:39, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот goblin » 07 Ное 2011, 21:32

julyanvonemona написа:......de urе...?
...ъргумент...?

Недейте така, моля Ви...
goblin
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 08 Ное 2011, 09:34

Недейте така, моля Ви...
goblin, някъде из другите теми обявих че има лице получило лиценз от мен за правене на правописни и стилови корегции върху моите постове и че всяка година организирам търг с явно наддаване за цената на този лиценз. Такива са моите правила!
Между другото тази година е към края си. Очаквам Вашата оферта!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот goblin » 08 Ное 2011, 18:53

С удоволствие ще участвам в наддаването - като гледам, предоставяте достатъчно материал...
goblin
Потребител

Мнениеот bgarch » 08 Ное 2011, 20:14

probcho написа:Прави сте! Но нали все пак се подготвят тръжни документи, които разглеждат някои и от тези въпроси, които разискваме сега!

Въпрос на "административен капацитет", както се казва в някои документи на Европейската комисия по наш адрес ...
Изображение
bgarch
Потребител

Мнениеот teogeo » 09 Ное 2011, 18:13

dmetodi написа:Когато исках да си върна имота първоначално ми беше отказано, защото върху него беше построена въпросната сграда. Заведох дела, че сградата е незаконна, няма документи и т. н., спечелих ги и така ми върнаха имота. След това, както съм написал по-горе общината си я актува!!!

Господине бре! Покажете това решение на съда да видим какво точно е отсъдил. Как става така - съдите, че сградата е незаконна и съдът решава (ей така, между другото) да Ви върне и имота?
Аватар
teogeo
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Ное 2011, 07:54

teogeo.Ако dmetodi действително е успял да докаже че изградената върху подрежащия на реституция имот е незаконна (аз лично се съмнявам, че въобще такова нещо е имало, а тук се разиграва учебен казус - в което няма лошо разбира се) то имота върху който е изградена задължително подлижи на връщане. Аз обаче хич не се съмнявам,че умиращите в ликвидация и пр. бивши ДСО, ДФ и каквото там се сетите, като нищо са включили в своите ДМА този незаконен обект и са го шитнали в приватизационния процес. Такива случай "от тук до края на света"!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Съсобственост и делба