начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Молба за отговор

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Молба за отговор

Мнениеот rainoff » 14 Мар 2009, 09:58

Привет. Искам да попитам-може ли наследство да се оспорва?
Става въпрос за следното-дядо ми притежава къща и апартамент. Понеже майка ми почина, аз и вуйчо ми сме двамата наследници мисля( не съм сигурен каква част и дали има някаква изобщо жена му).Та, разбрахме се кое на кого ще се препише, но имам съмнения ,че след неговата смърт, те могат да оспорват. Въаможно ли е това, и как стои въпроса избщо?
Предварително благодаря!!!
rainoff
Нов потребител

Re: Молба за отговор

Мнениеот Melly » 14 Мар 2009, 12:09

Търсеният от Вас ефект ще постигнете след консултация с адвокат.
Имайте предвид, че е нужно да се прегледат всички документи, удостоверяващи право на собственост върху имотите (ако дядото е жив и сте постигнали съгласие да се разпореди приживе с имуществото си), както и кръга наследници на дядо Ви (в случай, че човечецът вече е покойник).

С олед яснота по горните две хипотези, отговорът може да е повече от един :idea:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот rainoff » 14 Мар 2009, 12:28

Melly благодаря ти.
Да, дядото е жив,въпроса ми беще-след неговото разпореждане, след смърта му то може ли да се оспорва?
rainoff
Нов потребител

Мнениеот Melly » 14 Мар 2009, 19:35

.........въпроса ми беще - след неговото разпореждане, след смърта му то може ли да се оспорва?

Напълно подкрепям казаното от колегата t_evalline.
Уточнението което дадохте, rainoff, за сега очертава първата хипотеза, но и тук решението е от възможни няколко такива!

Не губете повече времето си по форумите, а потърсете адвокат :idea:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба