начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Отново за дарен имот.Моля за съвет

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отново за дарен имот.Моля за съвет

Мнениеот havata3 » 01 Дек 2009, 01:36

Здравейте!
Казусът е следния:дядо ми дарява на вуйчо ми етаж от къща + част от дворно място,като запазва правото си за ползване до неговата или смъртта на баба ми.
За съжаление вуйчо ми не само,че не се интересува от родителите си,но и ги тормози в известна степен,отделен въпрос ,че ипотекира това,което му е дарено.
Дядо ми иска да развали дарението.Питането ми е дали това изобщо е възможно?
Още повече,че имотът е ипотекиран.Какъв е реда това да се направи?Моля Ви,дори и да има минимална вероятност това да стане,бихте ли ми препръчали добър адвокат в тази област?
Благодаря ви предварително!Очаквам отговорите ви,не само защото ми е доста спешно,а и защото ми е мъчно за тези възрастни хора.
havata3
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба