начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Дарение на наследствена част от гора

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Дарение на наследствена част от гора

Мнениеот artmen » 17 Май 2010, 14:56

Здравейте! :)

Майка ми има документ (от комисия по земеразделянето) за възстановяване на собственост в/у гора "на наследниците" на дядо ми, както е записано - нейното име не фигурира в документа. Преките наследници са майка ми и леля ми, която е починала и също има деца. Не е извършвана подялба на имота. Същевременно, майка ми е вече много възрастна и не може да пътува, а разпоредителни сделки се извършват там, където е имота. Майка ми иска да ми дари този свой имот и мислехме да даде пълномощно на жена ми за дарението и да отидем да го направим пред нотариус там, където е гората.
Въпросите ми са:

1. Може ли изобщо да се направи дарение на съответната част от наследствен имот, в случая - гора?
2. Може ли това да стане с пълномощно, издадено за конкретния случай?

Благодаря предварително за отзивчивостта! :)
artmen
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба