начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

право на собственост по давност чрез обст проверка

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

право на собственост по давност чрез обст проверка

Мнениеот kove5 » 09 Мар 2011, 02:08

здравейте!
нов съм във форума и ви моля за извинение ,ако нарушавам установени правила.
искам да започна обстоятелствена проверка,за да озаконя имот по давност. владея повече от 10 г едно место с дървена барака,която бе подпалена по невнимание от един пиян циганин потърсил подслон. искам да направя масивна ограда и стигнах до този казус с обстоятелствена проверка за придобиване на собственост върху имота. имота е в регулация,но на него няма масивна постройка(засега). намерих в нета молба-декларация,мисля да стартирам процедурата,но ме притеснява мълчаливия отказ. почти сигурен съм ,че в общината никой няма да си направи труда да ми отговори. има ли някой който да ми помогне и да ме посъветва,или да се заеме с проблема ми. става въпрос за София.
kove5
Нов потребител

Re: право на собственост по давност чрез обст проверка

Мнениеот kirile » 09 Мар 2011, 16:38

Задължително ползвайте услугите на адвокат , за да Ви се получат нещата.
kirile
Потребител

Re: право на собственост по давност чрез обст проверка

Мнениеот nk7702n » 09 Мар 2011, 17:14

Ако беше само тази молба - декларация - добре. Ама трябва да се съобразят още доста неща, да се подготвят документи, да минат нещата, ако е възможно през нотариус, защото иначе може да бъде атакуван НА по съдебен ред. Така че, не се пробвайте да решавате неща, за които си има адвокати, а се обърнете към такъв!
nk7702n
Старши потребител

Назад към Съсобственост и делба