начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Заплащане на такси при съдебна делба

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заплащане на такси при съдебна делба

Мнениеот kremivelkova » 04 Юли 2012, 11:32

Здравейте, имам излязло решение за съдебна делба и имотът е обяван за неделим. Съответно е изнесен на публичен търт. Вече минаха два търга и имотът не е продаден. В решението на съда обаче съм задължена да заплатя държавна такса съгласно квотата си. Кога трябва да бъде платена тази такса и текат ли някакви лихви, защото решението е излязло преди една година? Къде трябва да изплатя задължението си и мога ли да изчакам докато имотът бъде продаден /ако не ми се начислява лихва/?
kremivelkova
Младши потребител

Назад към Съсобственост и делба