начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Помощ относно наследство

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Помощ относно наследство

Мнениеот mumcutooo » 14 Ное 2013, 18:07

Здравейте!Вчера пуснах тема,но очевидно съм объркала раздела. Историята е следната: след като баба ми и дядо ми починаха наследници на тяхната къща останаха майка ми и леля ми. Леля ми се отказва от своя дял. Въпросите са ми следните: за къщата няма нотариален акт,но за нея се плащат данъци, та какви документи са необходими,за да се извърши прехвърлянето, колко ще струва и как е най-добре да се подходи в тази ситуация? Благодаря ви предварително!
mumcutooo
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба