начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

защо да си изберем професионален домоуправител

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: защо да си изберем професионален домоуправител

Мнениеот todorb2000 » 17 Юни 2013, 20:55

Общото събрание на етажната собственост избра домоуправител от собствениците, като му гласува заплата, и също на касиера, съответно 200лв на 40 лв. за касиер.
Следва ли да се гласуват задължения в писмена форма на управителя и касиера?
Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите/чл.58 от Конституцията/
http://www.youtube.com/watch?v=BP7WGKWPZKg
Емил Димитров-Ако си дал…не си живял на празно!
todorb2000
Потребител

Мнениеот toni_sf » 03 Юли 2013, 11:21

todorb2000 написа:Общото събрание на етажната собственост избра домоуправител от собствениците, като му гласува заплата, и също на касиера, съответно 200лв на 40 лв. за касиер.
Следва ли да се гласуват задължения в писмена форма на управителя и касиера?

Здравей ,Тодоре не е необходимо да се гласуват задълженията в писмена форма то в закона си ги пише какви са задълженията и сроковете за изпълнение възложени от ОС .
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот todorb2000 » 01 Авг 2013, 04:06

Благодаря, Тони! :D
Гражданите са длъжни да спазват и изпълняват Конституцията и законите. Те са длъжни да зачитат правата и законните интереси на другите/чл.58 от Конституцията/
http://www.youtube.com/watch?v=BP7WGKWPZKg
Емил Димитров-Ако си дал…не си живял на празно!
todorb2000
Потребител

Мнениеот todorst » 02 Окт 2013, 19:53

Тази тема засега е най-най- дългата. Страхотен интерес, малко конкретни насоки. Повече рекламни постановки.

След толкова време отново: Що е то професионален домоуправител? Ако аз съм професионален шофьор, имам съответните документи, а този професионален домоуправител къде е учил, дипломирал ли се е? Това предлагах на Тони, да организираме курсове, накрая - диплом, насочване и т.н.

сЛЕД ТОЛКОВА ВРЕМЕ ОТНОВО : ЩО Е ТО ПРОФЕСИОНАЛЕН ДОМОУПРАВИТЕЛ?
аКО АЗ СЪМ ПРОФЕСИОНАЛЕН ШОФЬОР, ИМАМ СЪОТВЕТНИТЕ ДОКУМЕНТИ. а ТОЗИ ПРОФ.ДОМОУПРАВИТЕЛ,
КЪДЕ Е УЧИЛ, ДИПЛОМИРАЛ СЕ ?това ПРЕДЛАГАХ НА тОНИ, ДА ОРГАНИЗИРАМЕ курсове, НАКРАЯ ДИПЛОМ, НАСОЧВАНЕ И Т.Н
.
todorst
Потребител

Предишна

Назад към Етажна собственост