начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

Чси прибира суми от Чез

Чси прибира суми от Чез

Мнениеот vesko10 » 15 Мар 2013, 09:42

Здравек те, имам да получавам от чез суми за изградени от фирмата ми трафопост и кабели линии, имам да получавам сумите чак сега при положение че инвестиционните работи ги направих през 2009 г.
Стана ясно че миналата година ЧСИ е сложил запор върху сумите който трябва да получа и сега съм пред финализиране (ако аз реша) но няма да мога да си получа аз сумите а ще отидат в сметката на ЧСИ-то.
След кратко проучване чрез мой колеги стройтели стана ясно че някой в тази ситуация се е оправил и си е получил сумите, за това бих искал да се обърна към форума за мнения и съвети

Благодаря
vesko10
Нов потребител

Re: Чси прибира суми от Чез

Мнениеот ivan_lawyer » 15 Мар 2013, 12:47

Нищо не става ясно. Кой е завел изпълнителното дело, как липсват парите и други.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот p_dyan » 15 Мар 2013, 21:44

Задай по-точно(по-ясно) въпроса?
"стана ясно че някой в тази ситуация се е оправил и си е получил сумите" - какво искаш да кажеш с това. Да разбираме, че Чез са платили на ЧСИ (респ. на някой твой кредитор), а ти не знаеш кой е той ?
p_dyan
Потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 15 Мар 2013, 22:09

Запор на вземане? Не съм и предполагала, че някой може да докара изпълнителното до този етап ( заради тромавостта ЧСИ-НАП-ТЗЛ, но пък и вземането тук доста е разтеглено във времето, което е плюс), но явно съм грешала, а съветът на калахан от друга тема има резултат.
Бравус :D .

п.п. ако не е разбрал, то съвсем скоро ще разбере и кой е неговият взискател.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство