начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

kak da octana v bg (tercia advocat...)

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.

kak da octana v bg (tercia advocat...)

Мнениеот Sébastien » 06 Юни 2003, 22:51

zdraveite,

As sum edin Francuzin i sega sum v Bulgaria ot dva mecetsa, iskam da beda tuk oshte edna godina, zatova tercia edin advokat koito za interesuvan za da mi pomogne i koito e spocoben da mi pomogne ako tova e vezmnojno v Sofia.. poznavam zakona za tchujdentsite i tercia dobri predlojenia. Pichete mi na sebast40@yahoo.fr
Sébastien

Re: kak da octana v bg (tercia advocat...)

Мнениеот Спасител » 07 Юни 2003, 14:31

Щом познаваш закона за чужденците, запознай се и със закона за чуждустранните инместиции. Направи с някой българин фирма с над 10 процента твое участие, после я регистрирай в БВТПП и първоначално твоя съдружние те кани за един месец чрез бизнес покана, после като дойдеш се явяваш на интервю на мария луиза и при добро стечение на обстоятелствата ако те удобрят си заминаваш и после като дойдеш може и да получиш едногодишна бизнес виза. През това време фирмата ти трябва да функционира в истинския смисъл на думата. Така че от тебе зависи. Има много адвокати и твоите познати в българия няма начин да не познават някой. Желая ти успех
Спасител

Мнениеот Sébastien » 07 Юни 2003, 19:20

Blagodaria ti, no znam ve4e niakolko advokati v Sofia, koito se zanimavat s vizi za 4ujdentsi i te biaha napulno nesposobni da me naso4at.I dvamata mi kazaha razli4ni ne6ta.A na men mi triabva istinski advokat s opit,koito e seriozen i koito 6te napravi tova koeto triabva za da ostana.Takuv zasega niama.
Sébastien

Мнениеот истински адвокат » 08 Юни 2003, 23:19

Нещата не са сложни, просто се обърнете към компетентен колета.
Адвокатът е доверено лице на клиента и надали ще си намерите такъв "истински адвокат" чрез въпрос във форума.
Търсете на друго място и ще намерите със сигурност.
Успех
Поздрави на Франция
истински адвокат

Назад към Гражданство