начало

Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова

Искат да ме съдят от мобилен оператор БОБ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Искат да ме съдят от мобилен оператор БОБ

Мнениеот daniel666 » 04 Авг 2014, 10:14

Здравейте днес получих писмо от Credidreform в което пише,че ако не заплатя сумата от 52 лева до 14;08 ще ме съдят.Това е сметката ми към боб която преди три месеца излезе като фактура..Не съм я плащал първо защото нямах възможност и мислех,че за да получа писмо че ще ме съдят трябва да е минало много повече време от три месеца,и втората причина е че от картата се е пуснал интернет който не съм ползвал просто ми е взимал пари без дори да знам в последствие разбрах,че от там е дошла голямата сметка.Искам да попитам наистина ли за такава сума биха могли за ме осъдят,и дали има вариант в който изобщо да не им плащам.Или поне половината сума ако внеса до 14-ти а останалата след това проблем ли ще е ? Благодаря предварително,ако някой ми отговори.
daniel666
Нов потребител

Re: Искат да ме съдят от мобилен оператор БОБ

Мнениеот neutralen » 04 Авг 2014, 10:42

Трябва да си платите сметката. Плащате на "БОБ", може и на части. Да не се стига до съд, щото вместо 52, ще се наложи да платите минимум 500 лв, включващи държавни такси, адвокатски хонорари, такси по принудителното изпълнение, лихви и т.н.Бъдете разумен. Поискайте от оператора да ви изключат опцията "интернет"- вероятно притежавате такъв телефон, който включва интернет поради неправилно боравене с него от ваша страна.
neutralen
Активен потребител

Re: Искат да ме съдят от мобилен оператор БОБ

Мнениеот daniel666 » 04 Авг 2014, 12:45

Благодаря,сега се прибрах внесох част от сумата.От там ми казаха,че щом има движение няма да се стигне до съд,дори и да не внеса цялата сума до 14-ти.Останалата част се надявам да успея до края на този месец.
daniel666
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ