начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

ТРЕТО ЗАДЪЛЖЕНО ЛИЦЕ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: ТРЕТО ЗАДЪЛЖЕНО ЛИЦЕ

Мнениеот ivanov_p » 24 Дек 2013, 00:46

Аз съм от бирниците и не разчитай на топки при мене, а на закона. Казвам ти какво може да направиш, защото на мене са ми го правили много пъти и съм наясно с процедурите как да парирам такива действия, вкл. съм пращал проверки на "уволнени", но тези дето го правим сме единици.
Няма какво да направиш! Скоро писах, че аз съм в такова положение по фактура от 2000 г. и ако я лепнат на вратата и изтърва обжалването ще я платя като поп. Сега смятам да се обадя на призовкарката и специално да я предупредя да ме търси и по телефона, а отделно тези дни ще сложа пощенска кутия отвънка с имената на всички фирми, ако вече не са ми я пратили, а ако съм изтървал срока и още не са образували изр. дело ще я платя ведната за да не ме натоварят с още 300 лв. в изпълнителното, по-точно 294.
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот kostahov » 24 Дек 2013, 01:14

иванов_п аз те разбирам всеки трябва да се храни какво да кажем за гробарите кой иска да е гробар но като не може нищо друго да прави за да си изкарва прехраната му е простено. само не ми обясни как някой ще чака длъжника му да не си плаща 10 години и след това да си търси парите вместо да му спре услугата след втория не платен месец и да си търси парите. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ най-великото
kostahov
Младши потребител

Мнениеот ivanov_p » 24 Дек 2013, 13:01

Аз ти обясних какво да правиш, защото това мога да ти обясня, за другите работи си търси омбутсман, приемна към законодателна комисия, масмедии и т.н. Пък ти ако си разбрал-разбрал, ако не - здраве!
ivanov_p
Активен потребител

Предишна

Назад към Взаимопомощ