начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Казус с Грабо

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Казус с Грабо

Мнениеот ggrudov » 02 Дек 2016, 14:16

Здравейте,
Имам следния казу.
Имам сключен договор с grabo.bg и анекс - за предоставяне на реклама на даден бизнес продукт:

Анексът гласи следното:

Чл. НАЕМАТЕЛЯТ ще заплати на НАЕМОДАТЕЛЯ, твърдо определена наемна цена в размер на 30% от
общия размер на стойността на всички закупени оферирани стоки/услуги, по които е било извършено авансово плащане от всички клиенти-купувачи по горепосочената оферта, но не по-малко от 120 лева.

Съобразно този член, длъжен ли съм да заплатя 120лв., след като няма реализирана закупена оферта стока/услуга и не е извършвано никакво плащане.
Също така анексът не е подписан на хартиен носител, нито с електронен подпис - единствено е (подписан), чрез заяваване на отметка в тяхната страница + деклариране на личните ми данни.

Благодаря.
ggrudov
Нов потребител

Re: Казус с Грабо

Мнениеот bludniq_sin » 02 Дек 2016, 15:42

Съобразно този член, длъжен ли съм да заплатя 120лв., след като няма реализирана закупена оферта стока/услуга и не е извършвано никакво плащане. - Да. Предоставена Ви е услуга, чиято минимална цена е фиксирана на 120 лв. Според продажбите цената е можела само да расте.

По отношение на втората част от въпроса - по-добре е да си платите 120-те лева, за които сте се съгласил и да не си създавате главоболия.
Moral und Gerechtigkeit haben nichts mit Rechtswissenschaft zu tun.
bludniq_sin
Потребител

Re: Казус с Грабо

Мнениеот servlet » 20 Дек 2016, 16:16

Точно поради тази клауза не работя с грабо както и много други се отказаха да работят с тях. Тях вече не ги интересува продават ли не продават те си вземат паричките. Четете си договорите и анексите преди да подпишете. По възможност ако не разбирате нещо по договор консултирайте се с юрист преди да подпишете договор.
mishelfoster.com
servlet
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ